reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko co powinno się znaleźć w tarbie do szpitala.

Kaszu ja lubie tę firmę od poscieli- Juramba. Ma fajne rzeczy z atestami i niedrogie. Mamy jeszcze kołderkę i poduszkę tej marki.

reklama
Ja posciel dzis lub jutro dostane...ale fotki przesle na sam koniec mieisaca bo wtedy bede miec juz wlasny aparacik cyfrowy.Co sie nie robi dla dzidziolka...trzeba mu sesje zrobic w pierwszych dniach jego zycia

ewcia1981 pisze:
A ja nie umiem nigdzie dostac klapek pod prysznic...moje sie juz wysłuzyly i troche popekaly...moze w sklepie sportowym zapytam o takie.
Reszte juz mam :-)
TERAZ TYLKO CZEKAC
Ja kupiłam klapki pod prysznic w Deichmannie za ok. 30 zł. Kiedy w lecie był wybór i wyprzedaże to oczywiście nie przyszło mi do głowy, aby kupić klapki. A teraz mamy wybór taki jaki mamy. Zobacz jeszcze w CCC.

NICOLE trak sie skalda ze ja pracuje , no razie nie w CCC i jestem na biezaco co dziewczyny maja. I problem bo tez nie maja , jedynie japonki a ja mam koslawego palucha ostatniego i nie umiem chodizc w japonkach...wiesz a nie chce gdzies uslizgnac pod prysznicem ;)

a co dziewczyny trzeba zabrac dla dziecka???? piszecie ze kaftaniki, body, spiochy ale w jakiej ilosci???

reklama
Shady mi podali tak:
- bardzo cienkie bawełniane kaftaniki x3
- bawełniane kaftaniki ciepłe x3
- czapeczki bawełniane bez wiązania x2
- śpioszki x2
- skarpetki x2

Do góry