reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WSZELKIE dolegliwości- czyli zdrowie kwietniówek

reklama
Koot - to biegusiem do apteki, albo kogoś wyślij. Kup cyclo3 fort (musisz brać 5 tabl. w ciągu dnia) i jakieś czopki (2 razy dziennie) i maść na hemoroidy(2 razy dziennie) -posterisan lub procto-hemolan, no i jakieś otręby owsiane z jogurtem, czy len mielony żeby nie było zaparć.....samo nie przejdzie a im szybciej zaleczysz tym krócej będziesz się męczyć.

koot najlepiej będzie, jak odwiedzisz lekarza, bo on wie, co możesz w ciąży, a co nie...
a tak sobie myślę...może Twoje krwawienie niby z pochwy było tak naprawdę krwawieniem z hemoroidu?

Kochane, dziekuję za słowa otuchy.
Mitaginka, nie krwawienie z pochwy, jeszcze wtedy wszystko okej było, a lekarz mnie badał i wyczyścił mi wszystko w pochwie po tym krawieniu, więc to z tej dziurki...Masakra jakie to wszystko jest :"biologiczne"...

Już dostałam rady od jednej z Was na priva, co jej lekarz poradził, za co jestem baaardzo wdzięczna i mozna stosować w ciązy. Do lekarza udało mi się zapisac na poniedziałek, więc skontroluje co i jak.

Dziękuję dziewczyny.

Kochane jakie znacie sposoby na obudzenie maluszka? Nie czuję dziś ruchów w ogóle i zaczynam panikować powoli... Próbowałam już go obudzić ruszając brzuchem, pijąc coś mega zimnego (kiedyś aenye o tym pisała), zjadłam słodkie i się położyłam, ale nic nie daje efektu:(

Ostatnia edycja:
ja puszczam muzyke lub skacze.tzn jeden dwa podskoki i zwykle dziala. a cos na uspokojenie maluszka?? bo dzisiaj juz przegina, nawet jak chodze to sie zwijam z bolu jak kopnie w zebro lub pecherz

reklama
nati może melisa?
generalnie niby jak się leży to dzidzia się uaktywnia, a jak się chodzi to dzidzia zasypia, bo kołysanie utula ją do snu...
ale z doświadczenia tego nie znam, tylko z teorii

Do góry