reklama
hatorska
Fanka BB :)
Koot - to biegusiem do apteki, albo kogoś wyślij. Kup cyclo3 fort (musisz brać 5 tabl. w ciągu dnia) i jakieś czopki (2 razy dziennie) i maść na hemoroidy(2 razy dziennie) -posterisan lub procto-hemolan, no i jakieś otręby owsiane z jogurtem, czy len mielony żeby nie było zaparć.....samo nie przejdzie a im szybciej zaleczysz tym krócej będziesz się męczyć.
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
smaruje się na razie, dzięki bardzo....a te tabletki mogę jeść w ciąży?
a ja wyczytałam "a te tabletki mogę zajść w ciążę?"
Koot
Fanka BB :)
Kochane, dziekuję za słowa otuchy.
Mitaginka, nie krwawienie z pochwy, jeszcze wtedy wszystko okej było, a lekarz mnie badał i wyczyścił mi wszystko w pochwie po tym krawieniu, więc to z tej dziurki...Masakra jakie to wszystko jest :"biologiczne"...
Już dostałam rady od jednej z Was na priva, co jej lekarz poradził, za co jestem baaardzo wdzięczna i mozna stosować w ciązy. Do lekarza udało mi się zapisac na poniedziałek, więc skontroluje co i jak.
Dziękuję dziewczyny.
Mitaginka, nie krwawienie z pochwy, jeszcze wtedy wszystko okej było, a lekarz mnie badał i wyczyścił mi wszystko w pochwie po tym krawieniu, więc to z tej dziurki...Masakra jakie to wszystko jest :"biologiczne"...
Już dostałam rady od jednej z Was na priva, co jej lekarz poradził, za co jestem baaardzo wdzięczna i mozna stosować w ciązy. Do lekarza udało mi się zapisac na poniedziałek, więc skontroluje co i jak.
Dziękuję dziewczyny.
Kochane jakie znacie sposoby na obudzenie maluszka? Nie czuję dziś ruchów w ogóle i zaczynam panikować powoli... Próbowałam już go obudzić ruszając brzuchem, pijąc coś mega zimnego (kiedyś aenye o tym pisała), zjadłam słodkie i się położyłam, ale nic nie daje efektu
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: