reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

WSZELKIE dolegliwości- czyli zdrowie kwietniówek

reklama
myślicie że te banany i pomidory w naszych sklepach, o tej porze roku mają jakieś witaminy?? myślę że aspargin mimo wszystko lepszy....

myślicie że te banany i pomidory w naszych sklepach, o tej porze roku mają jakieś witaminy?? myślę że aspargin mimo wszystko lepszy....
ale jak u mnie w aptece nie uswiadczysz asparaginu to dobry i banan jako dodatek do magnezu :p
ale nie bardzo rozumiem co ma nasza obecna pora roku do bananow one i tak przecie nietutejsze ;) pomidorki owszem nie sezon :D

hahaha wilmek "nasze apteki" to wogole pewnie nie wiedza jak mozna magnez z potasem laczyc tak jak nie wiedzieli ze mozna z wit B6:-D

ja lubie sok pomidorowy wiec dla mnie to przyjemnosc:-)

ale jak u mnie w aptece nie uswiadczysz asparaginu to dobry i banan jako dodatek do magnezu :p
ale nie bardzo rozumiem co ma nasza obecna pora roku do bananow one i tak przecie nietutejsze ;) pomidorki owszem nie sezon :D

ta wiedziałam że ktoś się przyczepi do bananów i pory roku;) wszak banany wiecznie u nas z dojrzewalni. no a jeśli z dojrzewalni to do d....a nie potas anyway;)

-gdzie mieszkasz
-tam gdzie dojrzewają banany
-loooooo ale Ci dobrze w tych ciepłych krajach;)

świetne:tak: zacznę tak mówić choć to nie całkiem prawda.... bo ja jednak nie z wilkowic:rofl2:

edit: od wczoraj męczy mnie nowa dolegliwość:-( nie wiem jak to nazwać takie jakby swędzenio-pieczenie w górnej części brzucha tam gdzie mały najczęściej kopie i napiera, czy to możliwe że on mi "odbił" w tym miejscu macicę?:zawstydzona/y: strasznie to uciążliwe bo w zasadzie tylko jak stoję to jest ok a w innych pozycjach niezbyt długo mogę wytrzymać:-(

Ostatnia edycja:
reklama
nie wiem jak to nazwać takie jakby swędzenio-pieczenie w górnej części brzucha tam gdzie mały najczęściej kopie i napiera, czy to możliwe że on mi "odbił" w tym miejscu macicę?:zawstydzona/y: strasznie to uciążliwe bo w zasadzie tylko jak stoję to jest ok a w innych pozycjach niezbyt długo mogę wytrzymać:-(

o, w koncu ktos ma to samo [tzn nie to, ze sie ciesze, ze to masz :) ]. Mam to samo, w zasadzie juz od dluzszego czasu i wcale nie tam, gdzie Mala kopie, tylko na dole brzucha, po lewej stronie [Mala kopie na gorze, wokol pepka]. Tez w glowe zachodze co to moze byc?

Do góry