reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To super :-) Ja narazie nie planuje .:) Ide do szkoły na rok i trochę popracuje .Maly ma 2.5 roku jest bezproblemowy madry i bardzo samodzielny ale zawsze mnie przerazala mala roznica wieku ..Tak myślę,że jak będzie miał 5 lat zeby tez ta różnica znowu za duża nie była :) Braciszek nie zazdrosny? Nie chorują? Poprzestajesz na dwójce hehe ?
Oboje są o siebie zazdrośni, ale sobie z tym radzę i tłumaczę, że jestem mamą i jednego i drugiego i muszą się mną dzielić :)
Póki co nie planuje, ale zawsze marzyłam o 3 dzieci, więc pewnie za jakiś czas do tematu wrócimy, teraz muszę troszkę odpocząć, wrócić do pracy za jakiś czas.

reklama
Pewnie :) Teraz z 3 to ciężko by było na pewno ..:) Wrócisz do pracy ,odpoczniesz troszkę i jeszcze zechce Ci się kiedyś takiego noworodzia jak dzieci podrosna i zawsze jakas pomoc :D A zazdrość normalne trzeba to przetrwać :)
Na wakacjach byliście w tym roku? My w tym roku odpuscilismy w zamian tego coś innego będzie.
Za rok na 100% .

Hej dziewuszki, co tam u Was? Ktory dzien cyklu? Kiedy testujecie? Ja jestem 7 dni po owu (a przynamniej tak mi sie wydaje) i najchetniej juz bym test zrobila, ale wiem ze to bez sensu, za wczesnie :( trzeba czekac i czekac i czekac, najgorszy moment cyklu.

paula.9210 - spokojnie, poradzisz sobie :)
Alkalalka82 - haha, coś w tym jest. Ale może wtedy trudniej by było zajść?
Jestem tutaj nowa, dlatego spytam: jak długo już się staracie? Co bierzecie i jakie badania zrobiłyście? Sama jestem przypadkiem z PCOS, biorę clo i Myofolic, który mi trochę pomógł od ostatnich badań. Ale staram się dopiero pół roku. Jak to wygląda u Was? :)

paula.9210 - spokojnie, poradzisz sobie :)
Alkalalka82 - haha, coś w tym jest. Ale może wtedy trudniej by było zajść?
Jestem tutaj nowa, dlatego spytam: jak długo już się staracie? Co bierzecie i jakie badania zrobiłyście? Sama jestem przypadkiem z PCOS, biorę clo i Myofolic, który mi trochę pomógł od ostatnich badań. Ale staram się dopiero pół roku. Jak to wygląda u Was? :)
Ja teraz czekam na rezultat staran 6 cyklu. Na razie nie robilam zadnych badan, gin powiedzial ze mamy starac sie samodzielnie przez przynajmniej 6-9 miesiecy a najlepiej 12 i dopiero wtedy przyjsc jesli dalej nic nie zaskoczy. Tylko jemu to Latwo powiedziec, nie wytrzymam 12 i jak w tym cyklu nic nie wyjdzie to ide przynajmniej na monitoring, moze dokladne okreslenie terminu owu pomoze.

reklama
Do góry