India hahah to ja wczoraj xDHaha [emoji23] podnioslam Wam cisnienie, a dzisiaj to juz kawe mozecie pic
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Wiki finanse i to taka odpowiedzialność dwa maluszki jakoś mnie to przeraża z lekka wiadomo jakby było to by się dało radę.India my tu się teraz smiejemy. A co Ty przeżywałas. Ja wiem duża rodzina super ekstra. Ale ile to kasy i wyrzeczeń. My byśmy z 2 jakoś dali radę myślę finansowo. Ale jest inny problem. My nikogo nie mamy, wszędzie Wike zabieramy a co z 2?
Ale ja Jeszcze się Tomkiem nie nacieszylam hehe
Ja to samo tutaj mam jakąś rodzinę czasem
pójdę do cioci ale nie tak żeby zostawić później Tomka
Jakby rodzice moi i Piotrka mieszkali na miejscu to bym miala z kim później zostawić ale tak to tak samo nie mam z kim bo jesteśmy tutaj zdani sami na siebie ale nie jest źle narazie:-)
India9
Fanka BB :)
Ola, haha padłam [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja wczoraj zawału dostałam, a najlepszy mój mąż, zrobilam rano test i negatyw, a on patrzy na pudelko i czyta, ze 2 testy i pyta gdzie drugi i musialam mu pokazac i mina zrzedla haha :-)
Ja wczoraj zawału dostałam, a najlepszy mój mąż, zrobilam rano test i negatyw, a on patrzy na pudelko i czyta, ze 2 testy i pyta gdzie drugi i musialam mu pokazac i mina zrzedla haha :-)
India9
Pewnie zanim wynik bety bedzie to jeszcze kilka kupimy [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MałaMi90
Wiiktoriiaaa
Moja teściowa dosyć blisko 20 parę km ale w życiu jej dziecka nie zostawię. Tzn późnej pewnie się nie obejdzie jak będzie starsza. Póki co mam wymówkę że cycka przecież nie zostawię. Co z tego że jak moi z Anglii przylatują to oni mogą
India biedny mąż nie masz zdjęcia tej miny? Pewnie bezcenna
U mnie to samo przeważnie ale staram się sprzątać na bieżąco bo mnie strasznie denerwuje mnie jak jest balaganZobacz załącznik 833677
Teraz i tak jest spoko. Już się przyzwyczaiłam do tego ze mieszkanie wygląda jak sala zabaw i czasem idzie się zabić o zabawki ( część jest schowana na podmiane)
No i mobilnie było mi troche ciężko.na początku ale już jest lepiej
Moja akurat też 20 ale teściowa to złota kobieta lepsza się chyba nie mogła trafić a za Tomkiem to oszalałaMoja teściowa dosyć blisko 20 parę km ale w życiu jej dziecka nie zostawię. Tzn późnej pewnie się nie obejdzie jak będzie starsza. Póki co mam wymówkę że cycka przecież nie zostawię. Co z tego że jak moi z Anglii przylatują to oni mogą
A moja mama dalej ale i tak wszyscy pracują także no :-)
Jak mają wolne to przyjeżdżają albo my
reklama