reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Załączniki

• received_1605364429556219.jpeg
    received_1605364429556219.jpeg
    26 KB · Wyświetleń: 47
  • received_1605364789556183.jpeg
    received_1605364789556183.jpeg
    24,6 KB · Wyświetleń: 51
reklama
India my tu się teraz smiejemy. A co Ty przeżywałas. Ja wiem duża rodzina super ekstra. Ale ile to kasy i wyrzeczeń. My byśmy z 2 jakoś dali radę myślę finansowo. Ale jest inny problem. My nikogo nie mamy, wszędzie Wike zabieramy a co z 2?
Wiki finanse i to taka odpowiedzialność dwa maluszki jakoś mnie to przeraża z lekka wiadomo jakby było to by się dało radę.
Ale ja Jeszcze się Tomkiem nie nacieszylam hehe
Ja to samo tutaj mam jakąś rodzinę czasem
pójdę do cioci ale nie tak żeby zostawić później Tomka
Jakby rodzice moi i Piotrka mieszkali na miejscu to bym miala z kim później zostawić ale tak to tak samo nie mam z kim bo jesteśmy tutaj zdani sami na siebie ale nie jest źle narazie:-)

20171230_094005.jpg

Teraz i tak jest spoko. Już się przyzwyczaiłam do tego ze mieszkanie wygląda jak sala zabaw i czasem idzie się zabić o zabawki ( część jest schowana na podmiane)
No i mobilnie było mi troche ciężko.na początku ale już jest lepiej :)

Załączniki

• 20171230_094005.jpg
    20171230_094005.jpg
    64,9 KB · Wyświetleń: 224
Moja teściowa dosyć blisko 20 parę km ale w życiu jej dziecka nie zostawię. Tzn późnej pewnie się nie obejdzie jak będzie starsza. Póki co mam wymówkę że cycka przecież nie zostawię. Co z tego że jak moi z Anglii przylatują to oni mogą :D

India biedny mąż :p nie masz zdjęcia tej miny? Pewnie bezcenna

Zobacz załącznik 833677
Teraz i tak jest spoko. Już się przyzwyczaiłam do tego ze mieszkanie wygląda jak sala zabaw i czasem idzie się zabić o zabawki ( część jest schowana na podmiane)
No i mobilnie było mi troche ciężko.na początku ale już jest lepiej :)
U mnie to samo przeważnie :laugh2:ale staram się sprzątać na bieżąco bo mnie strasznie denerwuje mnie jak jest balagan
Moja teściowa dosyć blisko 20 parę km ale w życiu jej dziecka nie zostawię. Tzn późnej pewnie się nie obejdzie jak będzie starsza. Póki co mam wymówkę że cycka przecież nie zostawię. Co z tego że jak moi z Anglii przylatują to oni mogą :D

India biedny mąż :p nie masz zdjęcia tej miny? Pewnie bezcenna
Moja akurat też 20 ale teściowa to złota kobieta lepsza się chyba nie mogła trafić a za Tomkiem to oszalała
A moja mama dalej ale i tak wszyscy pracują także no :-)
Jak mają wolne to przyjeżdżają albo my

reklama
Do góry