reklama
viola150
Fanka BB :)
Oby zęby!Viola albo zęby.
Bostońska jest zaraźliwa, a ona w sumie nie miała kontaktu. Tzn miała w środę albo czwartek. Ale nie wiem czy ta dziewczynka chorowała.
Mam nadzieję, ze zejdzie jej ta gorączka. Okład ma na główkę teraz.
Cieszę się, że w pracy Ci szybko Leci przyjemne z pozytecznym
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Robię okłady też. To niestety 1 doba i chyba 3 dniówka;(Okłady na główkę przynoszą ulgę, a u nas zazwyczaj gorączka była oznaką trzydniówki, ale faktycznie ciężko się patrzy na takie bezradne i obolałe maleństwo. A która to już doba u was? Mam nadzieję, że nie będzie już rosła.
Kąpieli się boje, wole okład robić eh
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
I jak Madzia??
Filipowi się też tak zdarzyło w ciągu roku, jak był mocno zmęczony po przedszkolu, przyszedł kładł się spać i temperatura. A na drugi dzień okaz zdrowia. No ale on starszy.
U nas dziś szaro, buro i zimno [emoji52] ja się pracy na 10, a od jutra Filip wraca do przedszkola także moja mama będzie miała trochę lżej.
Dziewczyny żłobkowe od kiedy dzieciaczki idą? Jak to wygląda u Was, jakieś wyprawki kupujecie itp??
Filipowi się też tak zdarzyło w ciągu roku, jak był mocno zmęczony po przedszkolu, przyszedł kładł się spać i temperatura. A na drugi dzień okaz zdrowia. No ale on starszy.
U nas dziś szaro, buro i zimno [emoji52] ja się pracy na 10, a od jutra Filip wraca do przedszkola także moja mama będzie miała trochę lżej.
Dziewczyny żłobkowe od kiedy dzieciaczki idą? Jak to wygląda u Was, jakieś wyprawki kupujecie itp??
India9
Viola, my idziemy 1 wrzesnia na 2 godziny. Mamy liste wyprawkowa ( takie rzeczy jak skarpetki, pieluchy, posciel, pizamki, sliniaki, recznik)
No i my pewnie jeszcze mleko bedziemy musieli przynosic, bo watpie czy dla Ady specjalnie jaglane beda robic czy tez zamawiac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No i my pewnie jeszcze mleko bedziemy musieli przynosic, bo watpie czy dla Ady specjalnie jaglane beda robic czy tez zamawiac
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
India9
reklama
viola150