reklama
India9
Fanka BB :)
To zalezy co robi. Jak idzie i sterczy przed tv to najpierw do niej mowie, a jak nie dziala to w koncu wstaje i zabieram. Wiec w takim sensie, jesli robi cos czego nie powinna to biegam, ale kiedy nie musze daje przestrzen
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mamakulka
Ja nie. To co trzeba to mam zabezpieczone przed igim, drzwi od sypialni i łazienki zamknięte. Sam ogarnia zabawki, hopsaka i jeździk. Jak chce to mnie woła to idę z nim klocki poukładać czy poczytać książeczkę i szlus. Daje mu przestrzeń bo bym się ją zatyrala a on zanudzil
Wiktoria cudna dziewczyna. Teraz Emila kolej
Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Wiktoria cudna dziewczyna. Teraz Emila kolej
Życiowa
India no właśnie o tym mowie. Ja jak.siedze z malym w duzym pokoju to zamykam drzwi i on sobie pełza, siedzi czy wstaje gdzie mu sie podoba. Rzeczy których nie powinien ruszać są tak odstawione żeby ich nie ruszał [emoji14]
Jak otworze drzwi i np wieszam pranie to pilnuje tylko kontaktów ale on i tak "idzie" do lustra przewaznie xd i gada do siebie [emoji14]
Jak otworze drzwi i np wieszam pranie to pilnuje tylko kontaktów ale on i tak "idzie" do lustra przewaznie xd i gada do siebie [emoji14]
India9
My tez drzwi zamykamy ;-)
Ale niestety nie wszystkie rzeczy mam zabezpieczone, np. Kable ( owszem sa w takich miejscach, zeby Ada sie nie dostala, ale ona i tak czasem probuje. Albo dvd czy dekoder. Ale to co sie da jest poza jej zasiegiem
Ale niestety nie wszystkie rzeczy mam zabezpieczone, np. Kable ( owszem sa w takich miejscach, zeby Ada sie nie dostala, ale ona i tak czasem probuje. Albo dvd czy dekoder. Ale to co sie da jest poza jej zasiegiem
Mamakulka
Ja nie mam typowej rtvki tylko wysoką komode więc nie ma szans żeby się dostał
KasiaMarysia23
Ja mogę zamknąć pokoje ale jak poloze się w sypialni to ona się po chwili nudzi. Ja zabawki nie interesują woli stać przy łóżku czy oknie, albo bije w grzejniki. Ja tez mam wszystko w pokoju i sypialni zabezpieczone. Ale w kuchni niestety wszystkie go nie da się zabezpieczyc. A jak cos leży na podłodze czy mucha czy kamyka się wniesie to zaraz ma w buzi
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Ale to obserwuj ja z daleka, daj jej poznać świat
reklama