reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiki kochana jak sytuacja? Pewnie cie wkurzaja nasze pytania...

Ja kupiłam 2 dresiki w Lidlu. Bluzy na wyjazd sie przydadzą a spodnie do żłobka będą ;)

reklama
Życiowa też tak pomyślałam właśnie że Wiki ma już dość naszych ciągłych dopytywan :p Ale co poradzić jak ciotki takie niecierpliwe :)
Może już nie będziemy musiały pytać ,bo Wiki jeszcze dziś napisze że Malutka jest na świecie :) Coś za długo jej nie ma więc jest szansa że ruszyło :)

No wlasnie Viola, ta seria co wszystkie prawie cos w seduszka mamy byla slaba- dla chlopcow biale, zolte i szare, dla dziewczynek rozowe i szare i rzezywiscie kazda rzecz w ten sam wzor.
Ja kupilam wszystko 86/92, narazie w tych 74/80 dajemy rade.
Oby cos lepszego sie w miedzyczasie jeszxze trafilo w lidlu.
A bluze ja ta biala wzielam, bo jedyna bez kaptura. Taka chyba najwygodniejsza do wozka

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi się ta seria w serduszka podoba. Chyba jestem mało wymagająca[emoji23]

India a która bez kaptura wzięłaś??

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki pokaż ją!!!! Gratuluję! Jesteś super dzielna! Napisz więcej jak bedziesz miała czas, siłę... chwilkę!

Buziaki i dużo zdrowia :*

reklama
India te rampersy jeszcze niebieskie mam z czymś tam różowym... Ale generalnie wszystko w ten sam deseń.

Widziałam że dresiki dziewczęce były ładne dziś ale był jeden jedyny malutki. A bluzy te puchate też miały ładne kolory. Ale jeszcze w Lidlu takich żywych kolorów w małych ubrankach typu body, czy bluzeczki nie widziałam.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry