reklama
Życiowa też tak pomyślałam właśnie że Wiki ma już dość naszych ciągłych dopytywan Ale co poradzić jak ciotki takie niecierpliwe
Może już nie będziemy musiały pytać ,bo Wiki jeszcze dziś napisze że Malutka jest na świecie Coś za długo jej nie ma więc jest szansa że ruszyło
Może już nie będziemy musiały pytać ,bo Wiki jeszcze dziś napisze że Malutka jest na świecie Coś za długo jej nie ma więc jest szansa że ruszyło
India9
Fanka BB :)
No wlasnie Viola, ta seria co wszystkie prawie cos w seduszka mamy byla slaba- dla chlopcow biale, zolte i szare, dla dziewczynek rozowe i szare i rzezywiscie kazda rzecz w ten sam wzor.
Ja kupilam wszystko 86/92, narazie w tych 74/80 dajemy rade.
Oby cos lepszego sie w miedzyczasie jeszxze trafilo w lidlu.
A bluze ja ta biala wzielam, bo jedyna bez kaptura. Taka chyba najwygodniejsza do wozka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja kupilam wszystko 86/92, narazie w tych 74/80 dajemy rade.
Oby cos lepszego sie w miedzyczasie jeszxze trafilo w lidlu.
A bluze ja ta biala wzielam, bo jedyna bez kaptura. Taka chyba najwygodniejsza do wozka
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Mi się ta seria w serduszka podoba. Chyba jestem mało wymagająca[emoji23]
India a która bez kaptura wzięłaś??
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
India a która bez kaptura wzięłaś??
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Wiktoria 18.25 3400g <3 i 57cm <3
reklama
viola150
India te rampersy jeszcze niebieskie mam z czymś tam różowym... Ale generalnie wszystko w ten sam deseń.
Widziałam że dresiki dziewczęce były ładne dziś ale był jeden jedyny malutki. A bluzy te puchate też miały ładne kolory. Ale jeszcze w Lidlu takich żywych kolorów w małych ubrankach typu body, czy bluzeczki nie widziałam.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Widziałam że dresiki dziewczęce były ładne dziś ale był jeden jedyny malutki. A bluzy te puchate też miały ładne kolory. Ale jeszcze w Lidlu takich żywych kolorów w małych ubrankach typu body, czy bluzeczki nie widziałam.
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom