reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Pata wiesz tak to jest tu na forum że ktoś musi być w ciąży, jeszcze nie było żeby ciężarówki się skończyły. Teraz w kolejnosci ja rodze, potem Lee, chociaż może odwrotnie, oby nie... Paraplu swiezynka i to z bliźniakami, także ktoś musi dołączyć żeby sama nie była :)

Lee daj znać koniecznie!

reklama
Violu przybijam piatke.... Nasze Amelki maja synchro.... Tylkp ze moja to juz 3-4 dni ma gorszy dzien....
Spacerowka to baby design bomiko "L" jak narazie jestem zadowolona. No moglam jednakjasno niebieska zamowic ale ta tez jest ladna

Kochane, skurcze przeszły ale leżę plackiem. Mam nadzieje, że to tylko stres. Jutro pogrzeb Babci na który nie pojadę bo daleko i sie boje. Za to zostanę sama z Maluchami, muszę im jakieś zabawy wymyślić. Żeby żyć dali.
Trzymajcie kciuki żeby utrzymać jak najdłużej.
Dzięki za wsparcie. Strasznie sie stresuje tym przedwczesnym zagrażającym.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lee trzymam kciukasy,bedzie dobrze :)

U mnie tez bole ustaly,nawet nie czuje się jakbym miala dostac @, nie wiem czy to dobre sygnały ;) oby tym razem sie udalo

Lee, ja sciskam za Was kciuki jak tylko moge. Kazdy dzien to kolejny maly sukces, z kazdym dniem niuniek jest silniejszy i lepiej rozwiniety. Bedzie dobrze :-*

Pata, jutro ten test? ;-)
Jeju, oby to bylo tooooooooo

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Lee ile musisz minimum wytrzymac? Bo nie pamiętam który to tydzień. Mam nadzieję że dzieciaki Cię oszczędza i będą się grzecznie bawić.

Minimum 6tygodni. Jestem w 29/30tc.
Strasznie panikuje w tej ciąży [emoji33]
Sama siebie nie poznaje.
Raz jeszcze dziękuje Wam za Wasze wsparcie [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry