reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Pata a ten czyrak od czego powstał?? Od nie wyleczonych zatok?? Kurcze ja mam przewlekle chore zatoki, co jakiś czas mam ostry nawrót tzn zatkany nos, ból w szczękach, ropną wydzielinę. U mnie problemem jest krzywa przegroda i ratuje mnie operacja ale jakoś nie mogę się na nią zdecydować... Pomimo tych wszystkich dolegliwości boję się ... Zdrówka dla mamy!!

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez mam krzywa przegrodę ale nic mnie nie tyka na razie. Podobno po operacji dopiero się człowiek dowiaduje , że nie oddychal normalnie , koleżanka moja miała.

Pata zdrówka !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki bardzo :)

Czyrak to jest choroba bakteryjna od gronkowcow i paciorkowcow. Powstaje w mieszku wlosowym i rosnie.. najgorsze jesli zrobi sie wnie tak zwanym przez lekarzy 'trójkącie smierci' tj od jednego kacika ust do drugiego i do nasady nosa.. jest niebezpieczne bo blisko mozgu co moze w pozniejszych fazach doprowadzic do powikłań typu zapalenie opon mozgowych .. :((( a zatoki swoja droga.. ja caly czas glowa boli, ma katar ciagle i rano napuchniete w miescu gdzie sa zatoki szczekowe,ciezko sie wyleczyc z przewleklego zapalenia zatok :(

Ja tez mam krzywa przegrode i oddycha mi sie na pewno gorzej,zwlaszcza w nocy, ale jeszcze wzbraniam sie przed operacja

Moja mama ma jak Ty Viola, ciagle problemy z zatokami i krzywa przegrode, w lipcu beda jej operowac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja tez mam krzywa przegrode i oddycha mi sie na pewno gorzej,zwlaszcza w nocy, ale jeszcze wzbraniam sie przed operacja

Moja mama ma jak Ty Viola, ciagle problemy z zatokami i krzywa przegrode, w lipcu beda jej operowac

India to koniecznie dasz mi znać jak to przeżyła i czy z zatokami się jej poprawiło ok?? A robi na NFZ?? Ile czekała?? Podobno terminy masakra, ale prywatnie 3900- nie mamy teraz takich pieniędzy [emoji17]

U mnie z oddychaniem jest gorzej właśnie w fazie zaostrzenia, wtedy dziurki zapchane a nic nie chce lecieć. Właśnie dwa dni temu odetkal mi się nos ale wczoraj jeszcze zatoki mńie bolały...
Wyobraźcie sobie że dopiero trzeci laryngolog zwrócił uwagę na to że mam krzywą przegrodę i stąd te zatoki, inni tylko leczyli antybiotykami i sterydami. Ten teraz mi powiedział wprost że jeśli nie zrobię operacji to kiedyś w przyszłości będę miała taki atak zatok że w ogóle przez nos nie będę oddychać...

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, nawet nie wiem czy na NFZ, ale mozliwe, bo chyba na jesieni sie zapisywala. Dam znac :-) bedziesz miala pelny raport :-D

Hej ...
Dziś obudziłam się z lekko bolącym brzuchem... Ciągle miałam wrażenie ściskania.... Poszłam do WC i nagle poczułam jak coś wypada ze mnie i brzuch inaczej boli...
To chyba poronienie . Muszę poczekać aż maz wróci i jedziemy do gin niechce do szpitala ...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Daj znac po wizycie. Mam nadzieje, ze nie wszystko stracone jeszcze

Do góry