reklama
India9
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, u mnie tez sie trochę dzieje. Mama w szpitalu,wszystko sama.. jestem ciagle zmeczona,moglabym spac wiecznie :/ czekam niecierpliwie na 8 czerwca, mam nadzieje ze @ nie przyjdzie. Wtedy energii przyjdzie 10 razy wiecej,bo i pozytywne nastawienie. Ale mam male podejrzenia ze to moze byc TO tym razem, bo w ciagu tych dwoch tygodni 1 kg przytylam,nie zmieniajac nawykow zywieniowych,a od 2 dni jakos albo chce mi sie jesc ale jakiekolwiek zapachy mnie odrzucaja albo od rana jest mi niedobrze i piersi mnie bola,a brzuch dziwnie sie uwypuklil.. Czas pokaze czy cos tam siedzi Jesli tak,to wedlug obliczen bylby 7tc i 3 dzień
Piekne dzieciaki macie,zazdroszcze Zdrowia dla wszystkich i wytrwałości z maluchami co nie daja spac w nocy
Piekne dzieciaki macie,zazdroszcze Zdrowia dla wszystkich i wytrwałości z maluchami co nie daja spac w nocy
Życiowa
India9
Bo wszystkie mysli kraza wokol jednego i wiem, ze nie da sie nie nakrecac.
W pierwsza ciaze zaszlam kiedy testy owulacyjne nie pokazaly owulacji w ogole i bylam pewna, ze miesiac stracony. W druga zaszlam od razu, ale z nastawieniem, ze starania potrwaja kilka miesiecy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W pierwsza ciaze zaszlam kiedy testy owulacyjne nie pokazaly owulacji w ogole i bylam pewna, ze miesiac stracony. W druga zaszlam od razu, ale z nastawieniem, ze starania potrwaja kilka miesiecy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama