reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu to super, ze sie udala uroczystosc :-)

Viola, ladne zdjecia :-) a pol etatu to bedzie Ci szybko czas lecial w pracy, poza tym masz dobre zastepstwo w domu :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja mam krem w sprayu
1496123207-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny, u mnie tez sie trochę dzieje. Mama w szpitalu,wszystko sama.. jestem ciagle zmeczona,moglabym spac wiecznie :/ czekam niecierpliwie na 8 czerwca, mam nadzieje ze @ nie przyjdzie. Wtedy energii przyjdzie 10 razy wiecej,bo i pozytywne nastawienie. Ale mam male podejrzenia ze to moze byc TO tym razem, bo w ciagu tych dwoch tygodni 1 kg przytylam,nie zmieniajac nawykow zywieniowych,a od 2 dni jakos albo chce mi sie jesc ale jakiekolwiek zapachy mnie odrzucaja albo od rana jest mi niedobrze :( i piersi mnie bola,a brzuch dziwnie sie uwypuklil.. Czas pokaze czy cos tam siedzi :) Jesli tak,to wedlug obliczen bylby 7tc i 3 dzień

Piekne dzieciaki macie,zazdroszcze :) Zdrowia dla wszystkich i wytrwałości z maluchami co nie daja spac w nocy :D :)

Pata wg mnie się za bardzo nakrecasz. Przepraszam jak cie to urazi. Ale nie doszukuj się i we z to na spokojnie bo takie dopatrywanie powoduje później większe rozczarowanie jak się okazuje ze sir nie udalo.
Ja wiem że latwo się pisze... przerabialam to przez 18 miesięcy...

Tez ciagle sobie powtarzam,ze po prostu stres itd, moze faktycznie sie nakrecam za bardzo,ale nie potrafie tego powstrzymac,wrecz sie nie da :|

Ale to zle robi na głowę... zajmij czymś myśli... hobby? Może bieganie? Wieczorem? Nie wiem co lubisz robić :)

Bo wszystkie mysli kraza wokol jednego i wiem, ze nie da sie nie nakrecac.
W pierwsza ciaze zaszlam kiedy testy owulacyjne nie pokazaly owulacji w ogole i bylam pewna, ze miesiac stracony. W druga zaszlam od razu, ale z nastawieniem, ze starania potrwaja kilka miesiecy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czyrak w nosie :( teraz dostaje antybiotyki juz od tygodnia,moze jutro wyjdzie, ale czeka ja operacja na zatoki :((

Do góry