reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora, my Ady przez te zakrztuszenia samej nie zostawialismy w ogole. Co jakis dzwiek wydawala w nocy to sie zrywalismy. Ciesze sie, ze mamy juz tem czas za soba

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jeju ja się boję że sie nie obudzę w nocy teraz jak jest mąz to ok bo na zmianę pilnujemy ale jak zostanę sama :/ Ile
Ja to w ogole nie jestem konfliktowa, wiec jak juz cos komus powiem to w ostatecznosci...

Ja właśnie też Zazwyczaj wolę przemilczeć a i tak wiem swoje. Nie lubię się kłócić i zazwyczaj jak ktoś przesadzi i ja zwrócę uwagę to wszyscy zdziwieni...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja zamówiłam spiralkę pluszową i od mojej mamy takiego pingwinka ze swiecącym brzuszkiem i melodyjkami a i grzechotkę. Kompletnie nie mieliśmy zabawek ostatnio go zabawiałam blistrem wit d3 bo szeleściło ;)

Dziewczyny,jest mozliwe zeby w 5 tygodniu ciazy byl lekko widoczny brzuch w dole? Talia bez zmian,za to podbrzusze lekko widoczne,bardziej niz zwykle,juz od 4-5 dni tak to obserwuje

No coz to czekamy do 8 czerwca jak nie bedzie znowu normalnego okresu to pojde do lekarza. Robilam test dzisiaj,wyszedl negatywny,ale rozmawialam z mama i u niej tez testy nie wychodzily,wiec u mnie moze byc podobnie ;) oby tak bylo :) <3

15dc, takie plamienie mialam 13-16.05 i tez za wczesnie bylo (to byl 23dc,gdzie zawsze mialam regularne co do dnia - 28) i byl to sluz z krwia co tez sie pierwszy raz zdazylo,a przed ta niby miesiaczka caly czas bialy sluz,czasami mialam wrazenie jakbym @ dostala,ale nic. Teraz tez jest ten sluz ale mniej

reklama
Do góry