reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziękuję Marysiu;*
Oj piękny jak każde niunio na forum ;) u nas są same śliczne dzieci ;)

A jeszcze okresu dostałam i brzuch mnie boli trochę i juz mnie od rana zalalo 3 razy ahh.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wspolczuje, u mnie sie dopiero @ skonczyla i trzymala tyle co przed ciaza, czyli 7 dni :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia-trzymam kciuki [emoji1360][emoji1360][emoji8]
Nadziejka- to idz do lekarza , jak juz kaszle , pewnie ma ostrzela troszkę .
To tylko u mojej Mileny mało włosów :-) ale są rosną takie jasne
Ja tez na dniach mam okres dostać , a ty india bierzesz dalej te pigułki ? Jak przy pigułkach mam krótki okres 3-5 dni .
Dziendobry dziewczyki [emoji5][emoji941][emoji941][emoji941][emoji941][emoji295]️[emoji295]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam teoretycznie 11 dni do @.

Wczoraj kupy nie było to dziś z nocy kuupa że hoho i nie rzadka, tylko gęstsza.

Nadziejka zgadzam się z Tobą, piękne bobasy forumowe Nasze[emoji7]
Weź tabsa na ten okropny ból.
Ja wczoraj wzięła pół paracetamolu,bo mnie czacha bolała. Cisnienie 100/50 i tylko kawa pomogła.

U Was też pięknie? Tak myślę czy by spacerówki nie rozłożyć na półplsko i śpiworek włożyć,bo w gondoli mi Magda szybko zasypia.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Kasia o to uparciuszka mała :)

Mnie rozłożyło... boli mnie gardlo, głowa i wszystko hehe Marysie odprowadzi teściowa.

Jejku to ja nie mam @ tylko? [emoji14]

Kasia trzymam kciuki!!!! Jak beda Cie w razie do rodzenia zabierac to daj nam znać. :) :*

Kurcze szybko te okresy przychodzą po porodzie, zawsze mialam jakieś dalsze wyobrażenia. A tak wygodnie bez niego. Ja tabletek anty nigdy chyba juz nie uzyje. Brałam przed ślubem jakies 3 miesiące zeby okres przesunąć i zaczęłam tyc i mialam takie humory że wytrzymac ciezko było...

Życiowa zdrowiej szybciutko :)

Życiowa zdrówka!:)

Moja mała tak wojuje w łóżku
1488265883-aaaaaa.jpeg
1488265890-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry