reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja to mam predzej od nerwicy, echo mialam co prawda w marcu ale bylo i wyszlo ok. A trafilam do szpitala w lipcu z dusznosciami i nie mialam nawet ekg.

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

reklama
Hejka laski ja pije sobie kompocik z malin i jabłek i nuuudze okropnie.

Ola czekam normalnie aż napiszesz ze juz rodzisz hehe;)

MałaMi masz talent; )

Życiowa koniecznie zapytaj o co to chodzi z tymi niby skurczami czy jak to nazwać.

India a to nic się nie dzieje małej jak jesz np słodkie dalej a masz stwierdzona cukrzycę? Bo ja się nie znam zbytnio. Czym to może grozić?

Wszyscy tylko mi na około gadają ze juz pojadę bo brzuch mi opadł a ja coś czuje ze to będzie jak z płcią mi wrozyli ze miala być dziewuszka a wyszedł FiFi. Jeszcze przenoszę przez to wszystko hehe ;)

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]
Nadziejko, dopoki kontroluje cukier powinno byc ok. A generalnie czasem skacze bardziej po kanapce niz czyms slodkim. Na slodycze pozwalam sobie tylko wtedy kiedy cukier niski.
Gorzej by bylo gdyby cukier spadal w ciagu nocy i w dzien skakal tak, ze insulina bylaby potrzebna, a generalnie moj jest zadziwiajaco przyzwoity :-)

Adrianka [emoji173] 34 tc
TP 12.10

No Marysiu nie mam żadnych objawów narazie ale może to dobrze bo chociaż wyniki zdążę odebrać we wtorek za tydzień.

India to takie coś . Teraz są znowu ponoć jakieś nowe normy glukozy tak?

[emoji173]Filipek, 38 tydzień[emoji173]

[emoji4][emoji4][emoji4] niestety to fałszywy alarm albo długi początek , jest 6ta rano , miałam 4 skurcze przez cała noc , ciagle to samo , nie bolesne , trwające 30s, brzuch pobolewa na okres, troche krzyże bolą , ale nie jest to regularne ani nie do wytrzymania . Czekam dalej ale myśle ze w najbliższe 24h polecę .....[emoji1360][emoji1][emoji1407][emoji480][emoji480][emoji480][emoji480]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016

Nadziejko, tak - normy sie zmienily troche. Ja ostatnio z lekarzem rozmawialam i on pow, ze ma tylkk jedna pacjentke z taka cukrzyca, ktora wymaga brania insuliny

TP 12.10

Nadziejko, tak - normy sie zmienily troche. Ja ostatnio z lekarzem rozmawialam i on pow, ze ma tylkk jedna pacjentke z taka cukrzyca, ktora wymaga brania insuliny

TP 12.10
U mnie na wrzesniowkach jest kilka dziewczyn z cukrzyca i podajze 3 biora insuline w tym jedna juz urodzila.

[emoji173]Madzia om 38 tydzień[emoji177]

reklama
Życiowa, coś dziwnego, jeśli aż trzy wleciały....
Marysia - nie pośpisz w nocy, ale w dzień będziesz nadrabiała ;-) zresztą to od dziecka zależy, a Madzię trzymaj w brzuszku jeszcze, podrośnie to może kolki Cię ominą :-)
Chociaż mój się urodził 12 dni przed TP z OM i ja nie wiem co to kolki, a jadłam wszystko.

Tak w ogóle to ja jestem przerażona, że został tylko nieco ponad miesiąc!!!! Mam stracha.....

Kasia, miesiąc szybko zleci :-) Ja też będę kciuki trzymała za udane zapomnienie ;-)
A co lekarze Wam mówili odnośnie starań, mówili ile czasu powinniście odczekać?

Czarnuszka - a pisałam - kupuj test o najniższej czułości :p

OlaMagda - w tym tygodniu rodzisz :D czekamy tylko - kiedy.

Wiki - nie straciłaś głowy i wyszło pysznie :-) Tak to tylko nieliczni potrafią :p
Ja wiem ale ide do apteki i mowie ze o czułości 10 chce a ta na nie patrzy jakbym ją poprosiła conajmniej o marsjanina tanczacego na rurze. Ze ona nie wie ktory jaki jest

Do góry