reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Tak Nuska, ja chodzę regularnie i moja gin wie ze od listopada działamy o dzidzie i nic nie robi, żadnego monitoringu ani mierzenia pęcherzyków ani nic[emoji29][emoji29]
dora032
Fanka BB :)
Mój M informatykiem jest. Ja jestem ogrodnikiem amatorem z zamiłowaniaDora dobrze pamietam ze Twoj tez jest ogrodnikiem??
[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]
Po pracy lubię sobie w ziemi pogrzebać. Sama sobie ogród zaplanowałam . I tworzymy razem z M.
Nuśkaaa
Czarnuszka Kochana to nie wiem co Ci powiedzieć ;/
Może poszukaj kogoś innego albo zagadaj o monitoring czy coś. U nas po tej stymulacji mój miał mieć badane nasienie ale mu się udało tego uniknąć ;p
A Twój J był badany czy nie? Bo pamiętam że coś o tym wspomniałaś, ale nie pamiętam dokładnie ;p
Może poszukaj kogoś innego albo zagadaj o monitoring czy coś. U nas po tej stymulacji mój miał mieć badane nasienie ale mu się udało tego uniknąć ;p
A Twój J był badany czy nie? Bo pamiętam że coś o tym wspomniałaś, ale nie pamiętam dokładnie ;p
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Nie był. Poczekamy do końca roku. Wtedy będzie rok starań. Jak do grudnia nie uda sie to będziemy się badać. Teraz narazie wylyzujemy, mysimy przyoszczedzic troszkę bo ślub bierzemy niedługo
A właśnie! Nie pisałam. 10 września wychodzę za mąż[emoji123][emoji170][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji7][emoji171][emoji195] !!!!!!!!! Ale małe przyjęcie robimy dla najbliższych. Wynajelismy restauracje kolo mojego domu. Obiad, ciasta, tort, jakaś zagrycha, alkoholu troszkę i koniec o 20 godzinie.
A właśnie! Nie pisałam. 10 września wychodzę za mąż[emoji123][emoji170][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji7][emoji171][emoji195] !!!!!!!!! Ale małe przyjęcie robimy dla najbliższych. Wynajelismy restauracje kolo mojego domu. Obiad, ciasta, tort, jakaś zagrycha, alkoholu troszkę i koniec o 20 godzinie.
dora032
Do listopada mam czas jak nie to niech mi robią gruntowny przegląd. Bo pobierznie problemów nie ma. Poza tym zęby wyleczone.Dora, czyli na luzie. Tak chyba najlepiej, bez co miesiecznej spinki. Przeciez w koncu sie uda. A jak Twoje zdrowie?
Adrianka [emoji307] 28 tc
viola150
Hej dziewczyny
Kasia Marysia to super ze w aptece udalo sie bez ZK, u mnie by nie przeszlo, kierowniczka by odeslala :/
Ja po wizycie i oficjalnie na l4
Córcia wazy 436g wszystkie pomiary prawidłowe, moj w końcu uwierzył ze będzie dziewczynka, widzieliśmy raczki, nóżki i w ogóle. I ulozona jest główką w dol juz, chociaż gin mowila ze jeszcze może się wiercić. i poród wg dzisiejszego usg połówkowego miedzy 14 a 17.11 wiec przed 14 będę miała cc.
Aaa i gin poradzila żebyśmy na dwójce dzieci poprzestali bo drugie ciecie to juz jest duże obciążenie dla macicy i mogą byc duże zrosty. Ale mowi ze zabronić mi nie moze bo mam 29lat dop. No my raczej na dwójce chcieliśmy poprzestać
Kasia Marysia to super ze w aptece udalo sie bez ZK, u mnie by nie przeszlo, kierowniczka by odeslala :/
Ja po wizycie i oficjalnie na l4
Córcia wazy 436g wszystkie pomiary prawidłowe, moj w końcu uwierzył ze będzie dziewczynka, widzieliśmy raczki, nóżki i w ogóle. I ulozona jest główką w dol juz, chociaż gin mowila ze jeszcze może się wiercić. i poród wg dzisiejszego usg połówkowego miedzy 14 a 17.11 wiec przed 14 będę miała cc.
Aaa i gin poradzila żebyśmy na dwójce dzieci poprzestali bo drugie ciecie to juz jest duże obciążenie dla macicy i mogą byc duże zrosty. Ale mowi ze zabronić mi nie moze bo mam 29lat dop. No my raczej na dwójce chcieliśmy poprzestać
reklama
KasiaMarysia23
To chyba maz tatinki. Cos mi sie musialo pomylic. Ale pasja super Ci powiem.Mój M informatykiem jest. Ja jestem ogrodnikiem amatorem z zamiłowania
Po pracy lubię sobie w ziemi pogrzebać. Sama sobie ogród zaplanowałam . I tworzymy razem z M.
Dziewczyny co myslicie o podrozy z 4 miesiecznym dzieckiem? Tak chcialabym do zakopanego pojechac z mala. Do Krk z bratem a dalej juz bym sie przesiadla.
[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]