reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora, czyli na luzie. Tak chyba najlepiej, bez co miesiecznej spinki. Przeciez w koncu sie uda. A jak Twoje zdrowie?

Adrianka [emoji307] 28 tc

reklama
Czarnuszka Kochana to nie wiem co Ci powiedzieć ;/
Może poszukaj kogoś innego albo zagadaj o monitoring czy coś. U nas po tej stymulacji mój miał mieć badane nasienie ale mu się udało tego uniknąć ;p
A Twój J był badany czy nie? Bo pamiętam że coś o tym wspomniałaś, ale nie pamiętam dokładnie ;p

Nie był. Poczekamy do końca roku. Wtedy będzie rok starań. Jak do grudnia nie uda sie to będziemy się badać. Teraz narazie wylyzujemy, mysimy przyoszczedzic troszkę bo ślub bierzemy niedługo

A właśnie! Nie pisałam. 10 września wychodzę za mąż[emoji123][emoji170][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji7][emoji171][emoji195] !!!!!!!!! Ale małe przyjęcie robimy dla najbliższych. Wynajelismy restauracje kolo mojego domu. Obiad, ciasta, tort, jakaś zagrycha, alkoholu troszkę i koniec o 20 godzinie.

Dora, czyli na luzie. Tak chyba najlepiej, bez co miesiecznej spinki. Przeciez w koncu sie uda. A jak Twoje zdrowie?

Adrianka [emoji307] 28 tc
Do listopada mam czas jak nie to niech mi robią gruntowny przegląd. Bo pobierznie problemów nie ma. Poza tym zęby wyleczone.

Hej dziewczyny :)
Kasia Marysia to super ze w aptece udalo sie bez ZK, u mnie by nie przeszlo, kierowniczka by odeslala :/

Ja po wizycie :) i oficjalnie na l4 :D
Córcia wazy 436g :) wszystkie pomiary prawidłowe, moj w końcu uwierzył ze będzie dziewczynka, widzieliśmy raczki, nóżki i w ogóle. I ulozona jest główką w dol juz, chociaż gin mowila ze jeszcze może się wiercić. :) :) i poród wg dzisiejszego usg połówkowego miedzy 14 a 17.11 wiec przed 14 będę miała cc.

Aaa i gin poradzila żebyśmy na dwójce dzieci poprzestali bo drugie ciecie to juz jest duże obciążenie dla macicy i mogą byc duże zrosty. Ale mowi ze zabronić mi nie moze bo mam 29lat dop. No my raczej na dwójce chcieliśmy poprzestać :)

reklama
Mój M informatykiem jest. Ja jestem ogrodnikiem amatorem z zamiłowania
Po pracy lubię sobie w ziemi pogrzebać. Sama sobie ogród zaplanowałam . I tworzymy razem z M.
To chyba maz tatinki. Cos mi sie musialo pomylic. Ale pasja super Ci powiem.

Dziewczyny co myslicie o podrozy z 4 miesiecznym dzieckiem? Tak chcialabym do zakopanego pojechac z mala. Do Krk z bratem a dalej juz bym sie przesiadla.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Do góry