reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dziewczyny co to za cisza? Kurde 5 h nic nie pisane[emoji14]

Ja z mężem regał przestawilam i jestem zadowolona. Sypialnie trochę urzadzilam i jest ładniej . Nie lubię być tak w połowie drogi :) w sobotę jednak łóżeczko i komodę skrecimy wiec juz zacznę prac ubranka dla malucha. I tylko czekać na niego :D

Igi [emoji173]33 tc

reklama
Dlatego Sancia ja juz chomikuje. Ubranka mam, w weekand moze wozek bedzie.
Marysiu, nie pisze, zeby Cie zmartwic, ale po necie krazy opinia, ze cytryna obniza poziom cukru. Ja wypije co dadza. Mialam juz cukrzyce, wiec chce jak najbardziej zblizony do stanu rzeczywistego wynik

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

Rozkręciła się @ ale wczoraj prawie zemdlałam jak byłam w pracy. Może organizm sie ustawia i hormony wariuja. Ale jestem najszczęśliwszą kobieta na świecie heh bo mam @ wkoncu. I to na czas[emoji16] teraz czekam 15 dni i luteine biore. Wizyta w piątek. Mam iść czy odpuścić skoro@ dostałam???

Sancia nie stresuj się. U mnie to samo. Wynajem , rachunki dziecko a jeszcze firma i pracownik wiec ... będzie ok :)

Sandra super :)

Igi [emoji173]33 tc

Rozkręciła się @ ale wczoraj prawie zemdlałam jak byłam w pracy. Może organizm sie ustawia i hormony wariuja. Ale jestem najszczęśliwszą kobieta na świecie heh bo mam @ wkoncu. I to na czas[emoji16] teraz czekam 15 dni i luteine biore. Wizyta w piątek. Mam iść czy odpuścić skoro@ dostałam???
Super [emoji8] ufff teraz spokojnie mozna dzialac[emoji1]

India ja bez cytryny bym nie wypila, nie da rady uwierz mi kochana. Mi ta pielegniarka sama kazala cytryne wziac. Innego sposobu nie ma. W lipcu bede miala prywatna wizyte i dowiem sie porzadnie jak tam mala, bo podobno dzieci cukrzykow duze sie rodza.

Kulcia jak to przesuwalas regal[emoji19] dobrze ze chociaz maz byl. A lezeczko biale macie?

Sancia poki co ja jeszcze nie mysle, a co dopiero Ty[emoji4] ale P mi zaproponowal ,ze mi dolozy do zakupow dla malej[emoji2]

Ola gdzie zaginelas???

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Tzn nie przesuwalam tylko dyrygowalam mężem wiec z mężem przesuwalam :D

Potem ułożyłam na nim książki[emoji14]

Tak łóżeczko białe wiec musze koniecznie biała komodę i albo zrobię albo kupie te kurzolapy pompony. Rozeznaje się właśnie co się bardziej opłaca.

Igi [emoji173]33 tc

Marysiu, wiem, ze dla Ciebie to katorga byla :-) ja bede pila trzeci raz, dwa jakos wytrzymalam to i teraz bede musiala.
Moj Radek wazyl 3720g. Ja slyszalam ze drugie dzieci wieksze sie rodza, ale to oczywiscie nie jest stu procentowa regula :-) po cichu licze, ze Ada bedzie miala max 3500 g., tym bardziej, ze na polowkowym byla rowno z TP z @.

[emoji209] Adrianka, 24 tydzień

reklama
India- masz racje , u mnie pierwsze 3600kg , drugie 4kg ..zobaczymy trzecie hahaha , pewnie tez jak pierwsza córka , chłopaki sie większe rodzą .
Ja spadam małego zawieść do szkoły , potem szybkie zakupy , odbiorę małego i jadę do szwagierki na basen z dziećmi bo u nas w środy szkoła jest tylko do 12h ,zapowiada sie 35• ... Poparłam ubranka małej wczoraj , muszę jeszcze wyprasować .. [emoji177][emoji177][emoji20][emoji4][emoji9][emoji257][emoji179][emoji523][emoji526]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji480][emoji166][emoji173]️ 30 TC

Do góry