reklama
Życiowa
Fanka BB :)
tatinka i hormony swoje tez robią
jedz tą czekoladę na zdrowie
Kasia a ty jak się czujesz? wskakuj juz na dol tabelki
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
jedz tą czekoladę na zdrowie
Kasia a ty jak się czujesz? wskakuj juz na dol tabelki
India9
No ja to cere mam duzo gorsza. Nie dosc,ze naczynkowa to odkad jestem w ciazy pojawiaja mi sie czerowne placki na twarzy i krosty :/ jestem czerwona jednym slowem.
Co sie z Viola dzieje?
I z Ola?
I z OlaMagda?
Dzwoneczek pewnie w kartonach i usciskach meza
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Co sie z Viola dzieje?
I z Ola?
I z OlaMagda?
Dzwoneczek pewnie w kartonach i usciskach meza
dora032
Dziewczyny ja mam nerwa znów, bo jak nie urok to ... przemarsz wojska.
Bolą mnie zęby, jakoś tak dziwne. Ogólnie mam nadwrażliwość i używam specjalnej pasty, ale jakiś czas temu mi się skończyła i przez kilka dni myłam zęby pastą męża . Jak na złość nie zauważyłam że ona wybielająca. podrażniłam je, ale kupiłam już swoją pastę i od tyg nią myję, a z zębami coraz gorzej. Od soboty płukam jakimś dentoseptem i kupiłam dziś jakiś żel stomatologiczny. Masakra jest coraz gorzej. Jesienią robiłam konkretny przegląd i usuwanie kamienia, żeby w ewentualnej ciąży nie mieć problemów. Boję się że mam zapalenie przyzębia i że dostane antybiotyk a tu owulacja się zbliża i co mam zrezygnować w tym cyklu.
Bolą mnie zęby, jakoś tak dziwne. Ogólnie mam nadwrażliwość i używam specjalnej pasty, ale jakiś czas temu mi się skończyła i przez kilka dni myłam zęby pastą męża . Jak na złość nie zauważyłam że ona wybielająca. podrażniłam je, ale kupiłam już swoją pastę i od tyg nią myję, a z zębami coraz gorzej. Od soboty płukam jakimś dentoseptem i kupiłam dziś jakiś żel stomatologiczny. Masakra jest coraz gorzej. Jesienią robiłam konkretny przegląd i usuwanie kamienia, żeby w ewentualnej ciąży nie mieć problemów. Boję się że mam zapalenie przyzębia i że dostane antybiotyk a tu owulacja się zbliża i co mam zrezygnować w tym cyklu.
India9
Ja Dorcia bralam antybiotyk starajac sie i sie udalo. Powiedz, ze sie starasz, moze dadza cos co nie bedzie mialo wielkiego wplywu
Życiowa
India MadziaCzarna ile to się trzyma na głowie?
Dora jejku biedactwo ale antybiotyk nie ma chyba mega dużego wpływu na starania. ..
Dora jejku biedactwo ale antybiotyk nie ma chyba mega dużego wpływu na starania. ..
India9
Ja trzymalam 25 min. A na str, ktora Magda podsylala bylo, zeby trzymac 30 min. Sprawdzaj stan wlosow co 5 min. Bedziesz wiedziala czy wczesniej zmyc. Widzisz na tej str.Madzi dziewczyna pisala, ze 7 takich kapieli musiala zrobic, zeby byl pozadany efekt. Nie trzymaj dluzej jak 30 min. Takie jest moje zdanie- ale wiesz, ja sie nie znam :-)
CzarnaMadzia
Moderatorka
Dora nie mam pojecia jak Ci pomóc
Życiowa - z 30 minut? Najlepiej co jakis czas sprawdzać kolor i kondycje włosa
Życiowa - z 30 minut? Najlepiej co jakis czas sprawdzać kolor i kondycje włosa
reklama
Życiowa
a ja zmylam po 15 bo wydawało mi się za jasno nagle. .. nie wiem czy nie spanikowalam hahahah jak wyschna to zobaczymy
taki zestaw zakupiłam. ..
taki zestaw zakupiłam. ..