reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No ja to cere mam duzo gorsza. Nie dosc,ze naczynkowa to odkad jestem w ciazy pojawiaja mi sie czerowne placki na twarzy i krosty :/ jestem czerwona jednym slowem.
Co sie z Viola dzieje?
I z Ola?
I z OlaMagda?
Dzwoneczek pewnie w kartonach i usciskach meza

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja mam nerwa znów, bo jak nie urok to ... przemarsz wojska.
Bolą mnie zęby, jakoś tak dziwne. Ogólnie mam nadwrażliwość i używam specjalnej pasty, ale jakiś czas temu mi się skończyła i przez kilka dni myłam zęby pastą męża . Jak na złość nie zauważyłam że ona wybielająca. podrażniłam je, ale kupiłam już swoją pastę i od tyg nią myję, a z zębami coraz gorzej. Od soboty płukam jakimś dentoseptem i kupiłam dziś jakiś żel stomatologiczny. Masakra jest coraz gorzej. Jesienią robiłam konkretny przegląd i usuwanie kamienia, żeby w ewentualnej ciąży nie mieć problemów. Boję się że mam zapalenie przyzębia i że dostane antybiotyk a tu owulacja się zbliża:( i co mam zrezygnować w tym cyklu.

Ja trzymalam 25 min. A na str, ktora Magda podsylala bylo, zeby trzymac 30 min. Sprawdzaj stan wlosow co 5 min. Bedziesz wiedziala czy wczesniej zmyc. Widzisz na tej str.Madzi dziewczyna pisala, ze 7 takich kapieli musiala zrobic, zeby byl pozadany efekt. Nie trzymaj dluzej jak 30 min. Takie jest moje zdanie- ale wiesz, ja sie nie znam :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
a ja zmylam po 15 bo wydawało mi się za jasno nagle. .. nie wiem czy nie spanikowalam hahahah jak wyschna to zobaczymy :p
4cc9cc04db0a84a55f25a576329a07be.jpg

taki zestaw zakupiłam. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry