reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mnie bolalo jak na miesiączkę do 10 tc. U nas w szpitalu Cię nie zbadaja tylko położa na dobę i dadzą duphaston i nospe dopiero usg jak mnie. Niestety ; ( ale jak Ci się nasili to biegiem leć i najwyżej zostań na oddziale .

Ania ja jak miałam krwiaka to musiałam leżeć i leżałam tydzień i mało co nie jebuam hehe straszne to ale jak trzeba to Trzeba .
Ja teraz trochę swirowałam bo się już nie czuje jak w ciazy hehe ale to dlatego że nie mam nudnosci itp. Drugi trymestr się zaczął i dlatego a nie ma sensu się nakręciac; )

reklama
Mnie bolalo jak na miesiączkę do 10 tc. U nas w szpitalu Cię nie zbadaja tylko położa na dobę i dadzą duphaston i nospe dopiero usg jak mnie. Niestety ; ( ale jak Ci się nasili to biegiem leć i najwyżej zostań na oddziale .
Na dobę to jeszcze dobra opcja. U mnie na 3 dni! U jak najpierw nie zarejestrujesz sie to lekarz nie przyjdzie. Mnie zawiozla karetka z krwotokiem a najpierw musialam wypelnic milion papierow

No to jest skurwysynstwo . Ja tez musiałam wypełniać co jest wg mnie niedorzeczne bo przecież kobieta krwawi boi się co się stało z dzieckiem jest skolowana I takie idiotyzmy? Straszne.

Dzisiaj mnie ciśnie w brzuchu coś . Czuje jak się maluch tam rozpycha; ) nie czuje jeszcze ruchów jako takich tylko takie bąbelki przesuwanie i ciągnięcie. Buduje siebie i domek; )

Ja już po kinie, bajka spoko :) śmieszna więc się nie nudziłam. W drodze do domu wstąpiłyśmy na kebaba a teraz czekam w domu na koleżankę, bo ma przyjechać po zdjęcia z Zakopanego. Może to głupio zabrzmi ale mam nadzieję że długo nie będzie :D bardzo się lubimy, ale jakoś mam ochotę na wieczór z moim :)

Kochane u mnie @ przyszla.. z tygodniowym opoznieniem ale jest.. teraz jeszcze jakies chorobsko mnie rozklada:/ i kolejny cykl staran przed nami:)

To miły dzionek Kasia miałaś :)
Gageta szkoda, ale kolejny cykl przed Tobą :)
Kurcze zadzwoniła do mnie koleżanka z pracy ( kolega, który poszedł na zwolnienie odchodzi, nie dziwie się bo go zatyrali no ale znów jeden etat mniej to tak w tyłek dostaniemy) i mam teraz dylemat czekać na dziecko do max czerwca czy już zaprzestać starań na rok i poszukać nowej pracy a dziecko po roku? Ale z drugiej strony jak się trafi coś fajnego to będzie mi szkoda bo w wielu pracach po ciąży już się nie wraca :/ A tak bardzo byśmy chcieli dziecko, że odwlekać to tak w czasie.... Aż mnie brzuch boli z tego wszystkiego :(

Mojemu M spodobał sie "tort" :) wlasnie opijaja urodziny z moją rodziną, a ja siedzie w pokoju z małym po zasnął przed chwilą. Ja pewnie też zaraz zasne na siedząco bo zmeczona jestem tzn już mi się oczy zamykają hehe

Wiki kochana nikt Ci, wam nie doradzi to wasza decyzja.
napiszę jak to u mnie wyglądało. Jesteśmy razem ok 9 lat. Wcześniej nie myślałam o dziecku bo studia, rożne kursy, fajna praca, awans. Po ślubie chcieliśmy się sobą nacieszyć bo wiadomo dziecko wszystko zmienia.Czułam się młoda i że mam czas. Jak już 3 lata temu podjęliśmy decyzje,że pora na potomstwo to a to kamica nerkowa, potem podejrzenie czerniaka, miałam usuwane 5 znamion. Potem ciąża, poronienie i tak jak widać nie da się wszystkiego zaplanować.

Mojemu M spodobał sie "tort" :) wlasnie opijaja urodziny z moją rodziną, a ja siedzie w pokoju z małym po zasnął przed chwilą. Ja pewnie też zaraz zasne na siedząco bo zmeczona jestem tzn już mi się oczy zamykają hehe
Super że tort się podobał, fantastyczny pomysł. Najlepsze życzenia dla męża.

reklama
Do góry