reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Oj kusicie mnie tym leczo wlasnie robie liste zakupow na jutro i tez zrobie, jeszcze nigdy nie robilam i nie jadlam. A powiedzcie z czym takie leczo najlepiej smakuje z ziemniakami z ryzem czy moze z chlebkiem

Dzwoneczku zależy jakie. Z mieskiem i ogórkiem kiszonym, papryką i kukurydza robi moja mamusia i podaje z ziemniakami. Ja wolę z ryżem. Ale leczo z cukinii wole z tym chlebem.

Kasiu, nastepny cykl bedzie Twoj! Dobrze, ze nie przejmujesz sie, sciskamy i trzymamy dalej kciuki <3

Renata, gratuluje:)

W ogole fajjnie by bylo jakbysmy wszystkie z tabelki zaszly szybciutko :(

Mega kotki, laski! Uwielbiam koty i psy, moj tez sobie mruczy obok ;D

AniaH slicznotka!:-*
Dzwoneczku gdy ja robie z wedlina, w sensie swojska kielbaska to jem z chlebem, ale gdy dodaje mieso to zazwyczaj z ryżem:)

Kasiu, nastepny cykl bedzie Twoj! Dobrze, ze nie przejmujesz sie, sciskamy i trzymamy dalej kciuki <3

Renata, gratuluje:)

W ogole fajjnie by bylo jakbysmy wszystkie z tabelki zaszly szybciutko :(

Mega kotki, laski! Uwielbiam koty i psy, moj tez sobie mruczy obok ;D

dziękuje chociaż jakoś w to nie wierzę :sorry:

reklama
Do góry