reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To bardzo mozliwe bo wlasnie jak bylam na wizycie kontrolnej u ginekologa to siedzialam w poczekalni i rozmawialam z taka dziewczyna i mowila wlasnie ze myslala ze to okres byl ale jakis skapy a w nastepnym miesiacu nie dostala miesiaczki i myslala ze to moze 4 tydzien ciazy a u ginekologa okazalo sie ze 9 tydzien ciazy. Takze bardzo mozliwe ale najlepiej zrob test;)

no i zrobiłam test wyszły dwie kreski z tym że druga taka blada ale widoczna gołym okiem.... i co tu teraz myśleć... :unsure:

reklama
KasiaMarysia tak:) tylko zwroc uwage czy jest rafinowany czy nierafinowany- bo rafinowany jest pozbawiony smaku i zapachu, a ten nierafinowany posiada fajny, charakterystyczny smak i zapach:) osobiscie wole nierafinowany:)

Byłam na zakupach, wreszcie wyszłam z domu.... Jutro na obiad robie fasolke po bretońsku tak mnie jakoś dziś naszło w sklepie :)

Renata pokaz zdjecie testu Nam!:):-*
KasiaMarysia wyslij:) nie bedziesz zalowac:)
Kasia sciskam:-* @ szybko zleci i bedzisz czerpac przyjemnosc ze staran:) to normalny okres?

Właśnie pochwalcie się testami ;] ja moje pierwsze zostawiłam :)

Kasia to dobrze, że byłaś gotowa, mniej stresu, rozczarowania.

Minka teraz Ty masz płodne??

reklama
Laski w biedronce jest fajna promocja na platki kosmetyczne- 3×120 sztuk za 5.99:) a w naturze taki zestaw 3 opakowan platkow kosmetycznych widzialam za 9.99:O

Do góry