reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka super smieszek Fajnie ze do domu wychodzicie

Mi kwasy wyszły w normie Jeszcze mi pobrali krew żeby sprawdzić Próby watrobowe Dziś dr wspomniał ze może w piatek do domu wyjdę
Są praktykantki na oddziale i one w cały świat to ktg robią Wczoraj i dziś czułam skurcze a się nie zapisały Po co takie badanie robić
Żeby tak jeszcze ze 3 tyg wytrzymać. Za ok 2 tyg dr chce mi te leki rozkurczowe odstawić i zobaczymy co się wydarzy chyba to odwleke do 3 w każdym razie planuje negocjować ;)

Jakie te wasze dzieciaczki już duże i słodkie
Anka twój Bartuś to też taki duży noworodek Nie wygląda na 35 czy 36 tydzień.

India ty to fil wypas mas tatuaże fryzury Nie musisz z domu wychodzić.

Anka super ,że wychodzicie ! :) Ale słodziak śmieszek mały :)
Marysia do 28 ta promocja :)
Dora ale to już blisko ! :) A jak z imieniem w końcu ? Na czym stanęło? :)

Kasia faktycznie niby blisko Choc planowo to jeszcze ponad 6 tygodni właściwie. Ale przy tej cholestazie to 36-37 tydz pewnie będzie rozwiązanie. Takze na bank wczesniak.
Jeśli chodzi co imię to Franek będzie bo on postrzelony i takie akrobacje w brzuchu odstawia. Wojciech to mi się z ulozonym człowiekiem kojarzy ;)

Dziewczyny jaki laktator polecacie bo chyba asekuracyjne jakiś ręczny do szpitala zabiorę. A jeśli będzie potrzeba to kupię coś lepszego

Viola, jak cwiczenia? Zaczelyscie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Yyy jeszcze nie, dostałam @ i ze mnie leci. Może w pt juz sie uda. A jak u Cb??

Jak ja patrzę na swój brzuch to masakra jakaś [emoji52] obawiam się że rok bym musiała ćwiczyć zeby on jako tako wyglądał. Ale wiem ze nie mogę tak tylko patrzeć, od patrzenia sie nic nie zmniejszy ani skóra nie wciagnie :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry