reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka super smieszek Fajnie ze do domu wychodzicie

Mi kwasy wyszły w normie Jeszcze mi pobrali krew żeby sprawdzić Próby watrobowe Dziś dr wspomniał ze może w piatek do domu wyjdę
Są praktykantki na oddziale i one w cały świat to ktg robią Wczoraj i dziś czułam skurcze a się nie zapisały Po co takie badanie robić
Żeby tak jeszcze ze 3 tyg wytrzymać. Za ok 2 tyg dr chce mi te leki rozkurczowe odstawić i zobaczymy co się wydarzy chyba to odwleke do 3 w każdym razie planuje negocjować ;)

Jakie te wasze dzieciaczki już duże i słodkie
Anka twój Bartuś to też taki duży noworodek Nie wygląda na 35 czy 36 tydzień.

India ty to fil wypas mas tatuaże fryzury Nie musisz z domu wychodzić.

Anka super ,że wychodzicie ! :) Ale słodziak śmieszek mały :)
Marysia do 28 ta promocja :)
Dora ale to już blisko ! :) A jak z imieniem w końcu ? Na czym stanęło? :)

Kasia faktycznie niby blisko Choc planowo to jeszcze ponad 6 tygodni właściwie. Ale przy tej cholestazie to 36-37 tydz pewnie będzie rozwiązanie. Takze na bank wczesniak.
Jeśli chodzi co imię to Franek będzie bo on postrzelony i takie akrobacje w brzuchu odstawia. Wojciech to mi się z ulozonym człowiekiem kojarzy ;)

Dziewczyny jaki laktator polecacie bo chyba asekuracyjne jakiś ręczny do szpitala zabiorę. A jeśli będzie potrzeba to kupię coś lepszego

Viola, jak cwiczenia? Zaczelyscie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Yyy jeszcze nie, dostałam @ i ze mnie leci. Może w pt juz sie uda. A jak u Cb??

Jak ja patrzę na swój brzuch to masakra jakaś [emoji52] obawiam się że rok bym musiała ćwiczyć zeby on jako tako wyglądał. Ale wiem ze nie mogę tak tylko patrzeć, od patrzenia sie nic nie zmniejszy ani skóra nie wciagnie :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry