reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, ten opis brzmi jak opis tego na co zmarla 3 latka w rodzinie M. Tyle, ze ich odsylali, bo nie miala zadnych innych objawow jak goraczka... :-( wybroczyny pojawily sie pozniej i jak dotarli do szpitala to juz nikt nie byl w stanie jej uratowac. wspolczuje rodzicom chlopca

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas też jakaś epidemia grypy, dziś mama była w przychodni po recepty dla babci i mówi, że ludzi masa. Lekarka w maseczce przyjmowała.
Ja się teraz martwię bo w piątek byłam w szpitalnym laboratorium zrobić sobie tsh i też kobietka mówiła, że mają szpital przepełniony przez tą grypę.

Wy tak o tych wakacjach, oj ja bym z chęcią gdzieś pojechała bo od tego siedzenia w domu świruję już trochę...

A tak co do chorób [emoji20] to u mnie w mieście...

Link do: Zmarł 4 letni Nikodem. Rodzice oskarżają lekarkę - Trzemeszno24.info

relgh371tsldyf8u.png
Okropne!:(;(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia Marysia ciekawe jakie wyjdzie z ta oliwą. Ja zawsze z masłem no ale rozumiem że ty nie możesz.
Dla mnie oliwa ma mało deserowy smak.

reklama
Do góry