reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czemu ja nie widze zdjecia nadi Anna ?:-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jak wejdziesz na wątek "bierzesz udzial" to też nie widzisz?
My raczej w tym roku nie pojedziemy nigdzie, a co roku było i morze i góry, może za rok

l22n8rib2ye3w79d.png

[emoji177]Szczęśliwa mama wspaniałej trójeczki [emoji177]

reklama
No ja mam taką nadzieję :p

Ale Ci fajnie:) Ja to zdziadziała jestem bo jak jest tak zimno to jak nie muszę to nie wychodzę z domu.

ANKA - daj mi ten przepis :)
Viola- jezu biedna Amelka :-( a nie starczyło by antybiotyk ? A od czego tak chwyciła ? Miała kontakt z chorym czy od zawiania i przeciągów ?
My z powodu dużych remontów tylko polska w sierpniu ale dla mnie to najlepsze wakacje , milusia pozna Polskę, juz sie nie mogę doczekać .. a tak to na plaże co week i tyle w tym roku ;-)
Kasia - ja to sie bałam w ciąży jeździć a z maluszkiem to nie czemu ? Ja z synem juz samolotem do polski jak 2 miesiace miał ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola do Polski to też bym się nie bała. W razie czego lekarz czy coś na miejscu. Ale za granicę niech by tak coś się stało odpukać to gdzieś po szpitalach w obcym kraju się bujać a jeszcze jak na wycieczkę jedziesz to problem z powrotem, nikt Ci samolotu nie przebukuje w razie czego i martw się sama.

Życiowa ja mówię o tym,że na wycieczce jak byliśmy rok temu w Hiszpanii to była para z 3 miesięcznym dzieckiem. Z takim prawie roczniakiem to już co innego :)

Nie no na wycieczke taką zorganizowaną tez bym nie pojechała z takim maluchem... ogolnie z dziećmi na takie wycieczki to chyba słaba opcja... zamiast słuchać przewodnika to byloby ganianie za dzieciakami xd

reklama
To akurat była wycieczka taka,że sama sobie organizujesz co chcesz robić. Możesz cały dzień na plaży leżeć albo na basenie w hotelu siedzieć. Jeśli masz ochotę to możesz wybrać się na wycieczkę z przewodnikiem :)

Do góry