reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Przyszly nam zamowione opaski, troche jak prezencik pod choinka ;-)
1486461127-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Pięknie wygląda[emoji7][emoji7]

Nadziejka mojej wyszły ale teraz daje czadu.
Ostatnio tak ją usypiam
1486466619-aaaaaa.jpeg

Bujam nogami i śpiewam jadą jadą misie

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiu, super :-) teraz spokojnie czekajcie sobie w domu.

Marysiu, moja kiedys tez tak zasypiala, ale ostatnio krolewna kaze sie nosic i bujac, wiec szybko zawijka w chuste i luz.
Nie mam tylko jak przez te jej humorki uczyc sie wiazania nowej chusty, ale jakos sie ogarniemy w koncu

Dziewczyny powiedzcie mi jak to było z siadaniem u Waszych starszych bąbli ? Dziś wyczytałam, że kategorycznie nie wolno pozwalać dziecku siadać z pół leżącej bądź leżącej pozycji. Igi tak siada i nie ma szans żeby inaczej się zachowywał. Podobno to przez to , że od małego był źle noszony. Zwariuje xD

Ada jest cudowna. Pisałam już kiedyś ale się powtórzę. E gzo ty ka! Piękna.

Kasiu fantastycznie, że wychodzisz. Wspaniałe wieści.

U Igiego nic w buzi nie ma :) dzisiaj nie spuchniete i tylko gryzie co popadnie.

atdctrd8ammce1aq.png

Kulka, dzieki :-)
Ja nie pamietam jak to bylo, ale jesli dziecko samo siada to niech cwiczy. Nie powinno sie na sile sadzac. Tak mi sie wydaje

Kulcia musisz lekarza zapytać .

A to zakupy:), fartuszek do jedzenia i kaszka dla mnie:)
1486473189-aaaaaa.jpeg
1486473192-aaaaaa.jpeg

Doszlo mleczko. Tak wygląda.
1486473228-aaaaaa.jpeg
1486473256-aaaaaa.jpeg

Ale mam wrażenie że po sudocremie ma lepszy brzuszek. Gdzieś czytałam żeby posmarować i spróbowałam.

Kasia super że wychodzicie:):)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry