KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Starczy Aniu mnie momentami łapie takie mocne pragnie, a boli mnie gardło i jak pije zimną wodę to znowu czuje ból.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co wiem, to chyba nie? Bynajmniej ja. Nie wiem jak reszta dziewczyn...czesc dziewczyny
czy któraś z was jest po tabletkach na pobudzenie jajeczkowania? komuś się udalo po nich ujrzeć 2 kreseczki?
czesc dziewczyny
czy któraś z was jest po tabletkach na pobudzenie jajeczkowania? komuś się udalo po nich ujrzeć 2 kreseczki?
Nie wiem czy @ czy nie na @. Nadal czuje piersi, podbrzusze tez, ale juz mniej chyba.... Na dwoje babka wróżyła. Ja chyba moge test wczesniej zrobic, bo jak dolicze od owu 14 dni to mi 04.02 wyjdzie. Jeden dzien - ale roznicaKasiaMarysia super ze u lekarza wszystko dobrze! Oby tak dalej
AniaaH może testuj w niedziele bo w sobotę może być jeszcze trochę wcześnie a szkoda żebyś się rozczarowywała niepotrzebnie.
India a u Ciebie jak?? Objawy sa na nie @??
Ja ide spać, ostatnio za późno chodzimy spać i potem jak młody wstaje rano to ja jeszcze nie wyspana jestem