reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia super ze u lekarza wszystko dobrze! Oby tak dalej :)
AniaaH może testuj w niedziele bo w sobotę może być jeszcze trochę wcześnie a szkoda żebyś się rozczarowywała niepotrzebnie.
India a u Ciebie jak?? Objawy sa na nie @?? :)
Ja ide spać, ostatnio za późno chodzimy spać i potem jak młody wstaje rano to ja jeszcze nie wyspana jestem ;)

KasiaMarysia super, że jest okej.

Minka - dentysta to ZUOOO! Ale rzeczywiście, dość tanio Ci wziął!

Jak działania Wasze ? Mam nadzieje, że PRODUKTYWNIE! ;D

Może masz rację, Viola! Może niedziela będzie lepszym dniem... Ale dziś mam mętlik. Z jednej strony coś jest inaczej, m.in., że nie mogłam zapalić. No nie mogłam! Gryzło, dusiło, zero ochoty. Gdzie zawsze na damskich wieczorkach dopadałam do fajek. Mdliło mnie pół wieczoru. A z drugiej - jedna z przyjaciółek powiedziała, nie wiedząc, że ja się staram, że od owulacji ją boli jajnik, piersi, i ogólnie czuje się "ciążowo" - gdyby nie to, że obecnie nie ma możliwości takiej wcalee, pomyślałaby, że jest w ciąży, bo tak samo było kiedy 3 lata temu zaszła. Wszystko takie subiektywne, nawet jak ktoś się nie stara.. Pomyślałam, że te moje "objawy" też diabli wezmą....

Viola, trochę musisz potrzymać też z tymi objawami-nie objawami czy zwiastują coś, czy nie. To jest właśnie najgorsze - czekanie jak na wyrok..

czesc dziewczyny :)
czy któraś z was jest po tabletkach na pobudzenie jajeczkowania? komuś się udalo po nich ujrzeć 2 kreseczki?
Z tego co wiem, to chyba nie? Bynajmniej ja. Nie wiem jak reszta dziewczyn...

Jest 5:45 , a ja nie mogę spać ! Poszłam do innego pokoju żaby mój sobie jeszcze posłał biedny za godzinę wstaje :-)
Aniaa-h No tak mam cię w snap .
Kasia Marysia juz cię dodaje :-)

Hej!!!:D
Ja juz zaliczyłam starania z samego rana:) teraz sobie leżę z pupcią do gory, a wczoraj....uwaga...zasnęlam z "zawartością!! Bez siku nawet!:D
Moj P dzisiaj jedzie do swoich dziadkow w czyms tam im pomoc, no i nie wroci na noc, dlatego seks byl z rana:)
KasiaMarysia wysle Ci zaproszenie na snapie:)
MamaKulka a Ty jak sie nazywasz?:)

KasiaMarysia super ze u lekarza wszystko dobrze! Oby tak dalej :)
AniaaH może testuj w niedziele bo w sobotę może być jeszcze trochę wcześnie a szkoda żebyś się rozczarowywała niepotrzebnie.
India a u Ciebie jak?? Objawy sa na nie @?? :)
Ja ide spać, ostatnio za późno chodzimy spać i potem jak młody wstaje rano to ja jeszcze nie wyspana jestem ;)
Nie wiem czy @ czy nie na @. Nadal czuje piersi, podbrzusze tez, ale juz mniej chyba.... Na dwoje babka wróżyła. Ja chyba moge test wczesniej zrobic, bo jak dolicze od owu 14 dni to mi 04.02 wyjdzie. Jeden dzien - ale roznica :p

reklama
Do góry