reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ja nigdy nie miałam króst na dekolcie, kilka dni przed okresem wywala mi sie kilka krost na twarzy a teraz miłam pierfwszy raz krosty na dekolcie, to nie tak, że mowię Ze to napewno od ciąży i że Ty też tak masz tylko po prostu takie porównanie :)

Mój mąż ogląda KLAN już od wielu wielu lat, może się walić palić ale o 18 siada przed tv i ogląda hehe

Dziewczyny jak wiecie na której stronie jest tabelka to skopiujcie bo ja lubie miec ją na oku hehe

reklama
znalazłam :)

NICK............WIEK....CIĄŻA.....TERMIN @
gośćania2........21........2.........22.01
nova31...........31........2.........23.01
Kasiaa654........23........1.........28.01
Wiiktoriiaaa.....23........1.........30.01
Czekam...........32........2.........01.02
Aniaa_H..........23........1.........02.02
India9...........30........2.......ok 5.02
viola150.........30........2.......ok 7.02
Dora032..........32........2 ........ 7.02
Dzwoneczek.......30........2.......ok14.02
minka23..........23........1.......ok14.02
MałaMi90.........26........3.........14.02
Życiowa..........28........2...........??

NICK..WIEK..CIĄŻA ..TER.PORODU
OlaMagda.........34........4.......28.08.2016
KasiaMarysia.....23........1.......16.09.2016
anka_32..........34........3.......05.10.2016
Mamakulka.......24......1.......13.08.2016

ANKA , Kasia Marysia , czy zdajecie sobie sprawę ze największe brzuchole będziemy mieć w lecie ! Mowię właśnie mojemu i mi mówi przecież spoko będę ci depilować bikini także możesz paradować w stroju całe lato ! I to jest mąż na medal :-)

Anka_32 - dodajesz nadzieii. Wiem, ze to o niczym jeszcze nie swiadczy i nastawiam sie tez na negatywny wynik. Ale a nóż widelec się udało :)

Wiecie co laski mam przeczucie ze ktoras z Was jest juz w ciazy- lub zaraz bedzie:)
Pilnujcie sie bo moje przeczucia sie sprawdzaja:D

Minął to oczywiste że któraś już jest India pewnie:biggrin2: Niby nie ma się co nakręcać ale zawsze nadzieja jest Moj M nie ogląda że mną seriali W sumie to ja tylko Na dobre oglądam ale też nie regularnie Wczoraj nie oglądałam

reklama
Do góry