reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ja nie jestem zazdrosna. Chodzi tylko o to co raka sytuacja robi z moja psychika. Ja mu ufam i to on bardziej jest zazdrosny niż ja , wiem ze nic złego nie zrobi. Ale moje emocje są takie kruche teraz. Za dużo w życiu przeszłam za dużo krzywdy doznałam i złych słów na temat mojego wygladu
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Ola chyba paracetamol można spokojnie.
Czarnuszka każdy facet się patrzy taki urok ;-)
[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Powiedziałam. Pogadaliśmy i juz ok. Jego to dobija że Jego Matka, ktora miala się okazała taką super okazała się wredną jedza, ktora by chciała wszystko Jarkowi dyktowac, nawet to na co ma pieniądze dawac a już broń boże mi dawać. I też ma w sobie dużo emocji i widzę ze nie może sobie z tym poradzić. Bo z tego co wiem Jego Matka często odwalala numery i J powiedział ze ani jej ani siotry ktora nagadała matce na nasz temat zapraszać na ślub nie będzie. Zresztą one nie są za bardzo za mną. Bo teraz dla J ja jestem najważniejsza a nie one. Zazdrosne są strasznie bo obydwie same.
Mamakulka
Fanka BB :)
Czemu inny? Bo jakoś jest między nami dość luźno. Jesteśmy mocno związani ale mamy między sobą umowy które są nie pisane. Dość otwarci jesteśmy ze tak to ujme
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
A u mnie jest tak ze Sebastian starszy syn jest podobny nie zgadniecie do kogo[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] do mojego J, nie do biologicznego ani nie do mnie heheh. Krystian to mała Sanderka heheh. Jakby mu zapuścić włosy to identyczny. Ciekawe trzecie do kogo będzie podobne.
Cały czas mnie kuje po prawej stronie na dole w brzuchu a dwa razy , wczoraj i dzisiaj zdarzyło się ze tak mi mrowilo aż z prawą noga takie dziwne uczucie jakby prądy
Cały czas mnie kuje po prawej stronie na dole w brzuchu a dwa razy , wczoraj i dzisiaj zdarzyło się ze tak mi mrowilo aż z prawą noga takie dziwne uczucie jakby prądy
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Wiem wiem. Ale to nie chodziło o ta kobietę tylko bardziej o mnie. Wiecie że ja mam sporą niedowage, rozmiar XS nosze. Z moich cyckow z H zrobiło się C a wiem ze J bardzo podobały się mogę cycki i jak widzę inna z wielkimi cyckami i nawet jak przez przypadek J zerknie na inna to mi zaraz przykro jest ze tyle czasu walczylam o ciało jakie mam a on woli patrzeć na inną. Wiem ze tak nie jest na sto procent i wiem ze kocha mnie i mu sie podobam, ale powiem Wam że im jestem chudsza tym jest gorzej z moja psychika, bo ja lubię być chuda a wiem ze już przeginam.Ola chyba paracetamol można spokojnie.
Mi to się podobają ciemne dzieci hehe
Mam nadzieje ze synuś będzie ciemny chociaż na pewno bo nie ma po kim być jasny my mamy ciemne wlosy i żeby mial oczy po moim brązowe no i karnacji po nim albo po mojej rodzinie bo ja mam wszystko po tacie tylko nie karnacje kurde
No i żeby się kudlaty urodził bo ja mialam strasznie duzo włosów czarnych jak się urodziłam mama się śmieje ze na oliwke będziemy mu stawiać jak bedzie mial takie same hehe
Mam nadzieje ze synuś będzie ciemny chociaż na pewno bo nie ma po kim być jasny my mamy ciemne wlosy i żeby mial oczy po moim brązowe no i karnacji po nim albo po mojej rodzinie bo ja mam wszystko po tacie tylko nie karnacje kurde
No i żeby się kudlaty urodził bo ja mialam strasznie duzo włosów czarnych jak się urodziłam mama się śmieje ze na oliwke będziemy mu stawiać jak bedzie mial takie same hehe
reklama
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Olcia a wcale tak nie jest. Ja czarna jak rumun maly a biologiczny chłopaków też czarny , mega czarne włosy i bardzo dużo , ciemna karnację, czarne brwi i rzęsy a mój Sebek blondyn jak J z szarymi oczami, ale widzę ze zmieniają mu sie teczowki bo w połowie ma takie piwne i jedno oko i drugie