reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola ja patrzę na tp om, tak robią moje wrześniowki albo patrzą na tp z genetycznego. Ja genetycznego nie miałam wiec patrze na om.

India to oby ten cukier był ok, bo jak zaczniesz jeść w nocy to się rozbudzisz.

Anna ja 05.08 mam wizytę u prowadzącej;-)

Czarnuszka masz jakieś plany żeby badania zrobić?

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Mnie lekarka powiedziała, że wiarygodny jest tp z drugiego usg :) do 14 tygodnia. Mnie się on pokrywa z om generalnie wiec zobaczymy. Dzień po moich urodzinach :D a tak to z usg tego teraz to młody ma tydzień do przodu.

Dziś wraca mój mąż :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wciąż spie. Jestem zmęczona. Poza tym opiekuje się mną koleżanka wiec nie chce mieć nosa w telefonie.

Jaki kombinezon?

Ja kupiłam dla męża prezent na przyjazd oraz serniczek :D

Zestaw dla początkujących tatuazystow :)

Pokazuj :) Ja mam na oku z hm na jesień dla małego bo na zimę mam :)

No i zamówiłam laktator. Nie miałam w planach ale mąż mi powiedział , że powinnam. Był u znajomych co w czwartek im się urodzila córka i tak cierpiała ta dziewczyna , że koniec świata. Mówi mój mąż kup bo lepiej mieć.

Marysiu dlaczego nie robiłaś genetycznego to bardzo ważne badanie mi lekarz odrazu zaznaczył ze musze obowiązkowo te trzy najważniejsze zrobić

Mi się pewnie nie wyrówna bo owulacje bardzo późno mialam i nawet po wyniku bety widziałam ze ciąża mlodsza :)
Ale mały rośnie tak jak powinien:)

reklama
Tez myślałam o Laktatorze ale pierw zobaczę czy mleko będę miała.

U mnie nie ma hm dla dzieci, mam 5.10.15.
Za 15 zł.

1469018851580.jpg
1469018859113.jpg
1469018866564.jpg

[emoji173]Madzia 33 tydzień[emoji177]

Załączniki

• 1469018851580.jpg
    1469018851580.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 156
  • 1469018859113.jpg
    1469018859113.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 156