reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu Marysiu, no nerwa mnie wziela na Twojego P. Jak juz Kulka pisala - on jest uzalezniony od rodziicow?! Ile on ma lat, ze we wszystkim slucha mamy? No ja pierdziele, jeblabym takiemu, jak Boga kocham, i powiedzialla sporo w twarz takiemu tchorzoowi. I dziewczyny maja racje - kolejnego dziecka faceta-dupy nie potrzebujeesz. Boli, wiem kochana, ale przejdzie w koncu.
Tylko jak pomyslle to strasznie mi przykro, ze mialas nadzieje na wspolne zycie, na jego ramie wsparcia.. A on takie wyczynia. Nie chcesz o niego walczyc, tak zapytam..? Wiem, jakie serce kobiety jest. Nieraz walczy nawet jak nie do kkonca warto, ale juz myslalam, ze soobie ulozycie zycie..
Kochana, sciskam Cie mocno [emoji173][emoji173]
I kazda z Was z osbna rowniez [emoji173][emoji173]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czarnuszka mi tez sie wydaje tak jak pisze Kulcia, ze to skapy okres.
U nas dzis kolejny dzien bez slonca, ale nie narzekam, wole tak lezec niz w sloncu.
Plamienie sie pokico nie powtorzylo, wiec jestem dobrej mysli, choc chcialabym w koncu móc cos zrobic...

8599e6ydh9ss8jgy.png

Dzień dobry :-*

Aniu on ze zrobi wszystko żeby mnie nie stracić ale ja to już nie wierzę.

OlaMagda wiesz jak ja leżałam to były dziewczyny po terminie i tez zero skurczy a męczyły się jak nie wiem. Także moim zdaniem powinni.jej to krwawienie ustabilizować i mogłaby wrócić. A wiadomo skąd to krwawienie?

Czarnuszka może kochana Ci się caaalkiem cykl zmienił.

[emoji173]Madzia 32 tydzień[emoji177]

Hej, wracam od diabetologa, wyniki nie najgorsze, ale rano cukier za niski. Mam sprawdzac ketony w moczu paskami i mierzyc cukier o 2-3 w nocy tez i jak za niski to jesc cos wtedy....
Dostalam skierowanie na jakies badania krwi dodatkowe i kolejna wizyta 24.08

Adrianka [emoji307] 28 tc

Dzis do mnie zadzwonili z przychodni i jednak usg genetyczne mam 26.07.
Moze i faktycznie czarnuszka ma skapy okres ale zobaczcie co ile sni ma krwawienie. Mysle ze powinna zrobic podstawowe badaniahormonoww odpowiednich dniach cyklu. Przeciez schudla 53 kilo w 13 miesiecy i wszystko moglo sie rozregulowac i moze potrzebna jest terapia hormonalna. Mimo nawet ze byla u 3 gin. Oni nie bardzo chca dawac skierowania na hormony bo sa drogie.
Ja tez wole jak jest umiarkowanie cieplo i pochmurnie bo w sloncu jest masakra jak dla mnie

12 tc [emoji217]

Hej ja wstałam niedawno nie wiem jak będę wstawać tak wcześnie niedługo :p
A te długie plamienia ciekawe skad u Czarnuszki były
MalaMi ja mam polowkowe 25:D
Ja bym chyba zrobiła hormony na własną reke a nie prosić się o skierowanie zdrowie ważniejsze.

Idnia oby było dobrze z tym cukrem:)
Aniu H Ty pisarka powinnaś zostać masz Ty talent do pisania tych postów:D
Ja lubię jak jest 26 stopni i słońce ponad 30 to już dla mnie za duzo tez.
U nas juz się zaczyna robić ciepło
Słoneczko ładnie świeci i jest w miarę jeszcze narazie:)

Ostatnia edycja:
MalaMi to z miesiaczki liczy??
Ja nie liczę z miesiączki bo u mnie ciaza młodsza była i zawsze z usg ciekawe czy się wyrówna na polowkowym :)

Chociaż pewnie nie bo mialam długie cykle ostatnio

reklama
Do góry