reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A no tak myślałam to chyba nie chce mi się tak bawić no chyba ze znajdę :)
Życiowa byla przedwczoraj chyba tutaj może weny nie ma hehe.

reklama
Ja zamówiłam wszystko z gemini. Kurier 14 zl wiec bez lipy także nie ma co narzekać :) a faktycznie dużo tańsze produkty np witamina D i k dla malucha. Różnica cenowa między gemini a u mnie w mieście to było 7 zł (!)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia 7 zl to jeszcze ale 20:D.
Niektóre apteki to naprawdę maja ceny.
KasiuMarysiu tak myślę że chyba będę normalnie kupować bo jedne tabletki to tam nic
Jak będę więcej cos zamawiac to się rozejrze albo gdzieś we Wrocławiu znajdę ta doz i tak często jestem tam .

Ja mam takie apteki we Wrocławiu czy jak jade do miasta ze wiecznie jakieś obniżki a tu u rodziców nigdy przeceny nie widzialam.

Olcia we Wrocławiu

DOZ Apteka Dbam o Zdrowie
Bolesława Krzywoustego 126
Otwarte do 21:00

plac Grunwaldzki 22

plac Dominikański 3

Tez słyszałam ze na tej gemini bardzo tanio, jeszcze nic tam nie zamawiałam. Moze pokuszę sie o wyprawkę dla siebie i malej po szpitalu. Wit d i k kupować nie będę bo nie wiem czy będę karmić a jak będę dawać butle to tylko d wtedy. Wiec poczekam jeszcze co by nie leżała :)

Ola pytalas o te DH premium- one maja i w żółtej i brązowej dha i pozostałe składniki tylko tak sa podzielone ze po trochu w jednej po trochu w drugiej

reklama
Do góry