reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie mam zdjęcia. Nie założył mi karty ciąży. Tłumaczył że teraz niestety jest dużo poronień i że z doświadczenia wie że z kartą ciąży nie ma co się spieszyć. Dlatego zdjęcie narazie trzyma dla siebie, a w 3 miesiącu wszystko dostane :)

reklama
Ja w pierwszej ciąży ryczalam ale to był totalny szok i od razu słuchałam serduszka i w ogóle.

Kartę mi założyła ginka w 7 tygodniu. ..

w ogóle kupiłam dzisiaj sobie dwa biustonosze większe jejku jaka ulga dla moich wymion ha ha ha miseczka większa i obwód tez :p

Czesc Anna, ile lat maja Twoi mlodsi faceci? Skad jestes? I na kiedy termin @? :-)
Mój starszy syn ma aktualnie 9 lat i 6 miesięcy, a Młodszy 3 lata i 9 miesięcy :-)
nie ukrywam, że marzy mi się córcia, ale przyjmiemy każde dzieciątko ;-) termin wstrętnej @ mam na 3 maja, a od dziś działamy pełną parą:laugh2:

Ja tez nie plakalam po USG, ale jak Radek sie urodzil i go zabrali na badania a mnie zszywali i sprzatali pobojowisko i jak juz sama zostalam i uslyszalam jak salowa mowi do meza, ktory juz z Radziem czekal na korytarzu, ze moze wejsc to sie poryczalam momentalnie

reklama
Do góry