xdarqx
Fanka BB :)
Nie wyzywam, ale denerwuje mnie fakt, że czasami trzeba napisać coś komuś kilka razy zanim dotrze. Wolałabym, żeby takie osoby nie brały jednak udziału w dyskusji, które potrafią tylko oceniać, zamiast w pewien sposób wspierać. Przykre to jest bardzo.ale po co wyzywać? Nie potrafisz prowadzić dyskusji?
Okey chcieliście dziecko, jest w drodze to może warto się zastanowić z partnerem co dalej? Co z waszym związkiem? Sama piszesz, że partner nie zaproponował ci wspólnego mieszkania więc może coś jednak jest nie tak między wami?
On nie widzi problemu w swoim zachowaniu, nawet wytyka mi fakt, że wychodzi mi z psem i tak wiele robi dla mnie, gdzie ja wychodzę z psem 3 razy dziennie, on raz. Nie spędzamy wspólnie tylko weekendów, również to podkresle, ale nie mieszkamy też wspólnie. Za każdym razem jak przyjeżdżam to muszę pakować torbę swoją, psa, nawet nie mam się gdzie rozpakować. Jestem po prostu zwyczajnie zmęczona, a on dodatkowo zaczął mnie traktować bardzo ozięble i czuję się niedocenoona w żaden sposób.