reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wsparcie partnera

Dokładnie tak jak mówisz :)

Spójrzcie też na to, że oni nie mają ślubu. Jak się nie pobiorą do porodu, to dziewczyna będzie samotną matką, i wtedy też pewnie od państwa na jakieś zasiłki się zakwalifikuje 🤔

No nie bardzo, chyba że facet nie uzna dziecka.
Obecnie na większość zasiłków trzeba mieć papier o śmierci ojca lub o tym, że jest NN

reklama
Moja mama chce nam pomóc, ale właśnie nie chce wisieć też codziennie na głowie mojej mamie. Tam też w sumie mielibyśmy jeden pokój do dyspozycji jak tu na kawalerce, więc to nie zmieniłoby w żaden sposób naszej sytuacji. Szczerze mówiąc ja mogę zamieszkać na kawalerce, nie ma problemu, ale to w sumie zależy od mojego faceta czy w końcu zrobi chociaż mi tu jakieś miejsce żebym mogła się wprowadzić.
a mówiłaś mu, że chcesz się do niego wprowadzić skoro jesteś w ciąży i tak ustaliliście przed ciążą?

Zapomniałaś o Friends for benefits czy jak to tam szło 😁😁😁

A to też. Ale to chyba bardziej chodzi o to że ktoś komuś płaci tylko jesteśmy znajomymi i czasem uprawiamy seks. W każdym razie według mnie każdy układ jest oki - o ile obie strony są zadowolone.

Mnie to strasznie bawi bo mi się raz w życiu ulało na męża, ale wszystkie które mnie tak niby nie znoszą wyłapały i to na kreskach xD I teraz hur, hur - co tam kilkanaście lat fantastycznej relacji itd. chłopa należy wywalić z domu bo obiecałam mu seks, a on potem tego seksu oczekiwał xD Co tam, że po nim 2 tygodnie nic, i teraz znowu 2 tygodnie nic.
Lepiej mieć takiego co pije i znęca się psychicznie, dzieci ma w dupie, kasy w sumie też brak - ale przynajmniej seks lubi raz na rok :D

Naprawdę nie sądziłam, że się tak ubawimy w wolne (tak, tak On też to czyta)

Big Brother Popcorn GIF by Pop TV

A to też. Ale to chyba bardziej chodzi o to że ktoś komuś płaci tylko jesteśmy znajomymi i czasem uprawiamy seks. W każdym razie według mnie każdy układ jest oki - o ile obie strony są zadowolone.

Mnie to strasznie bawi bo mi się raz w życiu ulało na męża, ale wszystkie które mnie tak niby nie znoszą wyłapały i to na kreskach xD I teraz hur, hur - co tam kilkanaście lat fantastycznej relacji itd. chłopa należy wywalić z domu bo obiecałam mu seks, a on potem tego seksu oczekiwał xD Co tam, że po nim 2 tygodnie nic, i teraz znowu 2 tygodnie nic.
Lepiej mieć takiego co pije i znęca się psychicznie, dzieci ma w dupie, kasy w sumie też brak - ale przynajmniej seks lubi raz na rok :D

Naprawdę nie sądziłam, że się tak ubawimy w wolne (tak, tak On też to czyta)

Big Brother Popcorn GIF by Pop TV
No widzisz Olka, bo czasem staraczki czyta jakiś niegroźny zboczek (wink wink @Agnes4312 ) a czasem inne babki 😁😁😁

reklama
Do góry