reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wsparcie partnera

Dokładnie tak jak mówisz :)

Spójrzcie też na to, że oni nie mają ślubu. Jak się nie pobiorą do porodu, to dziewczyna będzie samotną matką, i wtedy też pewnie od państwa na jakieś zasiłki się zakwalifikuje 🤔

No nie bardzo, chyba że facet nie uzna dziecka.
Obecnie na większość zasiłków trzeba mieć papier o śmierci ojca lub o tym, że jest NN

reklama
Moja mama chce nam pomóc, ale właśnie nie chce wisieć też codziennie na głowie mojej mamie. Tam też w sumie mielibyśmy jeden pokój do dyspozycji jak tu na kawalerce, więc to nie zmieniłoby w żaden sposób naszej sytuacji. Szczerze mówiąc ja mogę zamieszkać na kawalerce, nie ma problemu, ale to w sumie zależy od mojego faceta czy w końcu zrobi chociaż mi tu jakieś miejsce żebym mogła się wprowadzić.
a mówiłaś mu, że chcesz się do niego wprowadzić skoro jesteś w ciąży i tak ustaliliście przed ciążą?

Zapomniałaś o Friends for benefits czy jak to tam szło 😁😁😁

A to też. Ale to chyba bardziej chodzi o to że ktoś komuś płaci tylko jesteśmy znajomymi i czasem uprawiamy seks. W każdym razie według mnie każdy układ jest oki - o ile obie strony są zadowolone.

Mnie to strasznie bawi bo mi się raz w życiu ulało na męża, ale wszystkie które mnie tak niby nie znoszą wyłapały i to na kreskach xD I teraz hur, hur - co tam kilkanaście lat fantastycznej relacji itd. chłopa należy wywalić z domu bo obiecałam mu seks, a on potem tego seksu oczekiwał xD Co tam, że po nim 2 tygodnie nic, i teraz znowu 2 tygodnie nic.
Lepiej mieć takiego co pije i znęca się psychicznie, dzieci ma w dupie, kasy w sumie też brak - ale przynajmniej seks lubi raz na rok :D

Naprawdę nie sądziłam, że się tak ubawimy w wolne (tak, tak On też to czyta)

Big Brother Popcorn GIF by Pop TV

A to też. Ale to chyba bardziej chodzi o to że ktoś komuś płaci tylko jesteśmy znajomymi i czasem uprawiamy seks. W każdym razie według mnie każdy układ jest oki - o ile obie strony są zadowolone.

Mnie to strasznie bawi bo mi się raz w życiu ulało na męża, ale wszystkie które mnie tak niby nie znoszą wyłapały i to na kreskach xD I teraz hur, hur - co tam kilkanaście lat fantastycznej relacji itd. chłopa należy wywalić z domu bo obiecałam mu seks, a on potem tego seksu oczekiwał xD Co tam, że po nim 2 tygodnie nic, i teraz znowu 2 tygodnie nic.
Lepiej mieć takiego co pije i znęca się psychicznie, dzieci ma w dupie, kasy w sumie też brak - ale przynajmniej seks lubi raz na rok :D

Naprawdę nie sądziłam, że się tak ubawimy w wolne (tak, tak On też to czyta)

Big Brother Popcorn GIF by Pop TV
No widzisz Olka, bo czasem staraczki czyta jakiś niegroźny zboczek (wink wink @Agnes4312 ) a czasem inne babki 😁😁😁

reklama
Do góry