reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wsparcie partnera

Co do mojego życia seksualnego, myślę że to już wyjaśniłyśmy wczoraj :) choć jak widać @DropKick nadal ciężko to zrozumieć
Ale co ciężko zrozumieć? To chyba ty nie rozumiesz. Mnie naprawdę nie interesuje Twoje życie seksualne. Nie jesteś w centrum wszechświata, wiesz?

Pamiętam jak dziś Twoje słowa : tobie to zawsze wiatr w oczy. Taki masz właśnie szacunek do ludzi.

A to jak zarabiasz na życie totalnie mnie nie interesuje.

reklama
Gdzie widzisz ten hejt na siebie? Partner nie chce się leczyć to odchodzisz? Nie masz gdzie? Po raz kolejny - zapraszam do mnie. Nie chcesz? No to cóż, sama jesteś sobie winna i krzywdzisz dziecko - w innych krajach już dawno by Ci je zabrano jak to jest hejt to sory.

Nigdy Cię nie wyzwałam, nigdy nie wyśmiewałam się z Twojego wyglądu czy Twoich chorób. Ile razy Ci podawałam miejsca gdzie uzyskasz pomoc?
Ty nie masz żadnych argumentów przeciwko mnie więc jedyne co potrafiłaś napisać, że kiedyś byłam gruba i ha ha co to nie jest jak atak na grube osoby? Tak, chorowałam na otyłość nie wstydzę się tego. Tak samo jak nie wstydzę się depresji czy ciąży pozamacicznej, ani tego że nie mogę od 1.5 roku zajść w ciąże - to że dla Ciebie to temat do wyśmiewania to cóż ... świadczy tylko o Tobie :)

Wybacz, ale moje dziecko już wstało wiec kończę dyskusję z Tobą.

Jak będziesz potrzebowała POMOCY to mój dom ZAWSZE mimo, tego jak mnie wyzywasz (nie pierwszy raz) stoi otworem. Możesz przyjechać goła i wesoła i NIKT ani JA ani mój MĄŻ nie odmówimy Ci POMOCY pod każdym względem, jakiej tylko potrzebujesz

Peace & love

Cbs Christmas GIF by HULU
Skąd ta nagła zmiana?

Skąd ta nagła zmiana?

Polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem, zamiast wybierać co Ci pasuje pod swoją modłę :)
Wybacz, ale nie mam czasu szukać wszystkich screenów, w których oferowałam Ci pomoc. A Ty dalej wolałaś, żyć tak jak żyjesz bo lepiej lamentować niż poprawić swoją sytuację. Tylko w tym wątku zaprosiłam Cię do siebie z 3 razy

Serio, jak naprawdę będziesz chciała zmienić swoje życie napisz do mnie priv :)

Dobra baby dajcie już na luz :) . Jedna ma takie życie, druga ma takie życie i jak sam sobie pościelisz , tak się wyśpisz 😉. Do garów a nie , święta jutro a wy gołąbki róbcie 😁

Kurczę to z uzależnieniem trzeba ostro walczyć, wiem coś na ten temat . To nie jest takie proste .. po prostu ktoś musi chcieć z tego wyjść a i bez pomocnej ręki się nie obejdzie.. Najpierw trzeba wygrać z tym w swojej głowie, dopiero reszta krok po kroku. Myślał o odwyku ? Gdyby tam trafił (choć nie wiem na co uzależniony) to może by oprzytomniał, gdyby zobaczył jacy ludzie się tam znajdują. Serio, polecam odwyk
Zapytaj olke, ona Ci wszystko powie, wie lepiej niż ja sama.

Polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem, zamiast wybierać co Ci pasuje pod swoją modłę :)
Wybacz, ale nie mam czasu szukać wszystkich screenów, w których oferowałam Ci pomoc. A Ty dalej wolałaś, żyć tak jak żyjesz bo lepiej lamentować niż poprawić swoją sytuację. Tylko w tym wątku zaprosiłam Cię do siebie z 3 razy

Serio, jak naprawdę będziesz chciała zmienić swoje życie napisz do mnie priv :)
Screenów?? 😱😱😱
Nie pcham się do paszczy lwa.
Zmieniam swoje życie, nie potrzebuje pomocy randomowych ludzi z internetu.

Zapytaj olke, ona Ci wszystko powie, wie lepiej niż ja sama.
Ja nikogo pytać nie będę. Tylko z własnej autopsji wiem, czym śmierdzi uzależnienie .. Nie wstydzę się tego, niosę swój krzyż na plecach ;) . Jak trafiłam na odwyk, widziałam takich ludzi , że słów brakuje do opisania, wtedy zdałam sobie z tego '' Boże co z moim życiem, gdzie jesteś .. nie chce być taka jak Oni '' .. Uwierz mi ,że była to najcięższa walka w moim życiu .. Miałam słabsze i lepsze momenty , tylko ja jestem taka, że jak sobie wyznacznik postawię to się tego trzymam ;) . Dziś jestem mamą wspaniałego 8 letniego chłopca, a teraz oczekuję córeczki :) . Za nic ich nie zamienie na nic :)

reklama
Do góry