reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wsparcie partnera

To chyba każdy facet ma wieksza ochotę na seks 😆.
Niekoniecznie. Mój ma mniejszą niż ja. Słyszałam nieraz, że jeszcze będę za to dziękować i faktycznie. Fajne jest to, że nie muszę się zmuszać, tylko możemy się dogadać, że dzisiaj już mi się nie chce, może jutro. Nigdy też nie było tak, że macierzyński dał mi w kość, a on po spokojnym dniu w pracy wrócił i zażądał seksu, bo to podstawa związku. Przed dziećmi mi to przeszkadzało, teraz jestem zadowolona.

reklama
Tez mi się tak wydaje 😂 ja mojego mogę zaczepić i w srodku nocy i nie narzeka, a ja bym go wykopala za to, że mi przeszkadza w spaniu 😂 grunt to znać siebie i rozmawiać, każdy ma prawo do swoich układów w związku, byle obu stronom pasowało.
No bez wzajemnej akceptacji i zrozumienia to związek nie jest związkiem tylko jakimś ciałem astralnym 👍

Niekoniecznie. Mój ma mniejszą niż ja. Słyszałam nieraz, że jeszcze będę za to dziękować i faktycznie. Fajne jest to, że nie muszę się zmuszać, tylko możemy się dogadać, że dzisiaj już mi się nie chce, może jutro. Nigdy też nie było tak, że macierzyński dał mi w kość, a on po spokojnym dniu w pracy wrócił i zażądał seksu, bo to podstawa związku. Przed dziećmi mi to przeszkadzało, teraz jestem zadowolona.
Każdy z Nas jest inny. Jeden lubi to drugi lubi tamto 😁😁 a mnie seks w ciąży teraz, wydaje się przyjemniejszy 🤭

W ogóle to do autorki napiszę tak. Jak się nie uda, to trudno. Żaden wstyd teraz być samotną matką, zwłaszcza, że niewykluczone, że spotkasz idealnego faceta, który nie będzie ojcem Twojego dziecka. Najwieksza szkoda dzieje się Tobie i dziecku wtedy, kiedy jesteś z jego ojcem biologicznym na siłę.

Każdy z Nas jest inny. Jeden lubi to drugi lubi tamto 😁😁 a mnie seks w ciąży teraz, wydaje się przyjemniejszy 🤭
Mi po porodzie bardziej pasuje :) Cyce wiszą, blizna się uśmiecha od pachwiny do pachwiny, ale jakoś tak jestem dumna z siebie i swojego ciała, wiem jak wyglądam i że już nic nie zmienię i jest okej. Oboje nie wyglądamy jak Lewandowscy, ale szalejemy za sobą tak jak na pierwszej randce i o to chodzi ;) Tak myślę

reklama
Mi po porodzie bardziej pasuje :) Cyce wiszą, blizna się uśmiecha od pachwiny do pachwiny, ale jakoś tak jestem dumna z siebie i swojego ciała, wiem jak wyglądam i że już nic nie zmienię i jest okej. Oboje nie wyglądamy jak Lewandowscy, ale szalejemy za sobą tak jak na pierwszej randce i o to chodzi ;) Tak myślę
Ja też idealna nie jestem po 1 ciąży, teraz w 2 rozstępów mi doszło X ale też siebie kocham taką jaką jestem 🥳🥳🥳 a no i mój chlop tak samo ❤️

Do góry