reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wsparcie partnera

Spoko. Sufrażystki walczyły o prawo kobiet do głosowania, a w XXI wieku kobiety śpią z mężem z przymusu. No trudno, świata nie zbawię 🤷‍♀️
No nie zbawisz :)
Czasem małżeństwo staje się układem i taki ludzie mają sposób na wspólne życie. Nie wiem jak jest u Oli, ale wiem jak bywa u innych 🤡🙃
A skoro nie rozumiesz to w sumie fajnie, bo pewnie jesteś tą szczęściarą która nie ma takich rozterek :) no i też fajnie :)

reklama
Ale co sobie robi? Ze względu na moją depresję i leki które biorę od pewnego czasu nie mam żadnej ochoty na seks. Mój mąż ma taką samą jak przed braniem przeze mnie leków. Nic nie poradzę na to że 33letni chłop chce uprawiać seks. Czy mogę od niego odejść? Oczywiście ale nie chce. Bo poza wysokim libido jest fanastycznym ojcem, partnerem i owszem ma świetne zaplecze finansowe itd. Mędzy nami ta sytuacja została wyjaśniona. Jak ktoś nie wierzy to serio ja zawsze chętnie się spotkam. Przenocuje jak trzeba. Pokaże gdzie i jak pracuje 😉 Serio. Nie mam nic do ukrycia. A wyzywanie mnie spływa po mnie jak po kaczce
Dobra, teraz to i ja rozumiem. W każdym razie Twój konkretny przypadek.

@olka11135 dostałaś rady i psychoanalizę, o które NIE prosiłaś i których zapewne NIE potrzebujesz na temat sytuacji sprzed wielu tygodni, która dla Ciebie problemem NIE jest, a dziewczyna, która założyła wątek ze swoim aktualnym problemem i prośbami o rady została zapomniana i zginęła w Twoim blasku. Dziewczyno, kradniesz show.

0k
Ale co sobie robi? Ze względu na moją depresję i leki które biorę od pewnego czasu nie mam żadnej ochoty na seks. Mój mąż ma taką samą jak przed braniem przeze mnie leków. Nic nie poradzę na to że 33letni chłop chce uprawiać seks. Czy mogę od niego odejść? Oczywiście ale nie chce. Bo poza wysokim libido jest fanastycznym ojcem, partnerem i owszem ma świetne zaplecze finansowe itd. Mędzy nami ta sytuacja została wyjaśniona. Jak ktoś nie wierzy to serio ja zawsze chętnie się spotkam. Przenocuje jak trzeba. Pokaże gdzie i jak pracuje 😉 Serio. Nie mam nic do ukrycia. A wyzywanie mnie spływa po mnie jak po kaczce
Biedna😟😟😟 tule Cię mocno 🥰🥰🥰 i to kolejny przypadek, że nie ocenia się książki po okładce 👍

Ależ tu zapanowała milutka atmosfera
I Love You Hearts GIF by The Valentines

reklama
Do góry