a no tak, b Ty przecież w robocie siedzisz, zapomniałamTym bardziej ż°e to nie ja płacę za prąd;-) tylko szef
reklama
donkat
Fanka BB :)
witam wieczorowo:-)
skoro tu jestem, to znaczy, ze P jednak dzis nie wracabedzie jutro przed poludniem:-)
niunka sie kapie
upieklam Agulkowe ciastoudalo sie i naprawde jest smaczne
jutro idziemy do P siostry na imieniny
trzeba sie dwoeidziec, co we wsi slychac
mnie sie nie chcialo tak ruszyc, ale jak juz wyszlam na dwor, to porobilam wszystko, bo tak ladnie bylo:-)
ja cche troszke salatki
skoro tu jestem, to znaczy, ze P jednak dzis nie wracabedzie jutro przed poludniem:-)
niunka sie kapie
upieklam Agulkowe ciastoudalo sie i naprawde jest smaczne
jutro idziemy do P siostry na imieniny
Musze dupsko ruszyc i isc do kumpeli z naprzeciwka za Oriflame zaplacic. Moze kafke zalicze;-) odchamie sie ploteczkami
trzeba sie dwoeidziec, co we wsi slychac
mnie sie nie chcialo tak ruszyc, ale jak juz wyszlam na dwor, to porobilam wszystko, bo tak ladnie bylo:-)
Nie dziwię sie że zapomniałaś bo w końcu nie każdy w pracy może zrobić sałatkę i ugotować kapuche a sałatka już gotowa właśnie się obżeram a jeszcze dzwoniła Marta że już do mnie jedzie z łazankami:-)
ja cche troszke salatki
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
to tak jak ja,zawsze z rozmachemDonkat żebyś była trochę bliżej to z chęcią bym Ci podrzuciła;-) bo jak zwykle narobiłam jak dla armii ja jakoś nie potrafię w małych ilościach
Donka z tymi powrotami to normalne, przyzwyczaj sie,a najgorsze jest to,ze jak zalezy na powrocie w piatek to zawsze jest pod gorke. S wlasnie jechal jeszcze na zaladune. Ciekawe o ktorej wroci
donkat
Fanka BB :)
Donkat żebyś była trochę bliżej to z chęcią bym Ci podrzuciła;-) bo jak zwykle narobiłam jak dla armii ja jakoś nie potrafię w małych ilościach
jak moja mama:-)
to tak jak ja,zawsze z rozmachem
Donka z tymi powrotami to normalne, przyzwyczaj sie,a najgorsze jest to,ze jak zalezy na powrocie w piatek to zawsze jest pod gorke. S wlasnie jechal jeszcze na zaladune. Ciekawe o ktorej wroci
nie, nie jestem zla mimo, ze juz bym chciala zeby byl.
deklarowal przy zawieraniu umowy, ze w soboty moze jezdzic.
wiadomo, im wiecej km, tym wiecej kasy, a w tym tyg. na razie nie najezdzil sie az nadto.
Witam o poranku:-) ocztwiście z kawką w ręce bo jakżeby inaczej;-) zaraz lecę z młodą na małe zakupy i później biorę sie za krokiety no i chce zrobić Agulkowe ciacho mam nadzieję że nie będę jedyną w tym towarzystwie która je spierniczy bo ja pod względem ciasto jestem do tego zdolna dobra uciekam i do później:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
witam i ja ale już po kawce;-)teraz lecę sprzątac i później też będe robic Agulkowe ciacho po raz kolejny bo chyba teście popołudniu przyjadąJustyna a Tobie wczoraj ciasto wyszło?smakowało?
Nuśka jak zdrówko? lepiej już się czujesz?
reklama
Witam o poranku:-) ocztwiście z kawką w ręce bo jakżeby inaczej;-) zaraz lecę z młodą na małe zakupy i później biorę sie za krokiety no i chce zrobić Agulkowe ciacho mam nadzieję że nie będę jedyną w tym towarzystwie która je spierniczy bo ja pod względem ciasto jestem do tego zdolna dobra uciekam i do później:-)
Uwierz jak mi wyszło to znaczy że każdy da radę ;-) teraz tez się piecze właśnie siedzi w piekarniku no ale cicho-sza żeby nie zapeszyć
witam i ja ale już po kawce;-)teraz lecę sprzątac i później też będe robic Agulkowe ciacho po raz kolejny bo chyba teście popołudniu przyjadąJustyna a Tobie wczoraj ciasto wyszło?smakowało?
A dziękuję już lepiej antybiotyk zaczyna działać już tak nie boli tylko mam wrażenie jakby było oparzone takie dziwne uczucie tarcia ale już o niebo lepiej
Ja zamiast sprzątać to tu sobie plotkuję a bałagan na mnie patrzy i patrzy
Podziel się: