reklama
cisza za ścianą................. chyba tak........... lecę kawkę sobie zalaćale w koncu zasnal?
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś też właśnie zasnął. On zawsze się buntuje, ale trwa to kilkanaście sekund. Przed nocnym spaniem się nie buntuje już od jakiegoś czasu. :-)
Ja już 2 kawki wypiłam, apap wzięłam, bo mnie głowa od niewyspania boli. :-eek:
Ja już 2 kawki wypiłam, apap wzięłam, bo mnie głowa od niewyspania boli. :-eek:
majandra
- nic dodać, nic ująć ;-)a kapuche tak gotowałam że do jutra by nie zmiękła zapomniałam pod nią włączyć kuchenkę;-)
donkat
Fanka BB :)
Agulka widok rewelacja:-) a ja idę kroić warzywa na sałatkę a kapuche tak gotowałam że do jutra by nie zmiękła zapomniałam pod nią włączyć kuchenkę;-)
oszczednie
musze podniesc tylek i isc na dwor, ale mi sie nie chce
smacznych kawek zycze!
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Musze dupsko ruszyc i isc do kumpeli z naprzeciwka za Oriflame zaplacic. Moze kafke zalicze;-) odchamie sie ploteczkami
majandra
Tak, na pewno ;-)odchamie sie ploteczkami
wiem, że jest kryzys, ale az tak nie musisz chyba oszczędzaćAgulka widok rewelacja:-) a ja idę kroić warzywa na sałatkę a kapuche tak gotowałam że do jutra by nie zmiękła zapomniałam pod nią włączyć kuchenkę;-)
Rusz te chude dupsko............... i na ploteczkiMusze dupsko ruszyc i isc do kumpeli z naprzeciwka za Oriflame zaplacic. Moze kafke zalicze;-) odchamie sie ploteczkami
reklama
Tym bardziej ż°e to nie ja płacę za prąd;-) tylko szefwiem, że jest kryzys, ale az tak nie musisz chyba oszczędzać
Podziel się: