reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Nie dziwię sie że zapomniałaś bo w końcu nie każdy w pracy może zrobić sałatkę i ugotować kapuche:rofl2: a sałatka już gotowa właśnie się obżeram:zawstydzona/y: a jeszcze dzwoniła Marta że już do mnie jedzie z łazankami:-)

witam wieczorowo:-)

skoro tu jestem, to znaczy, ze P jednak dzis nie wraca:sorry:bedzie jutro przed poludniem:-)

niunka sie kapie:tak:

upieklam Agulkowe ciasto:cool2:udalo sie i naprawde jest smaczne:tak::tak:

jutro idziemy do P siostry na imieniny

Musze dupsko ruszyc i isc do kumpeli z naprzeciwka za Oriflame zaplacic. Moze kafke zalicze;-) odchamie sie ploteczkami

trzeba sie dwoeidziec, co we wsi slychac:tak:

mnie sie nie chcialo tak ruszyc, ale jak juz wyszlam na dwor, to porobilam wszystko, bo tak ladnie bylo:-)

Nie dziwię sie że zapomniałaś bo w końcu nie każdy w pracy może zrobić sałatkę i ugotować kapuche:rofl2: a sałatka już gotowa właśnie się obżeram:zawstydzona/y: a jeszcze dzwoniła Marta że już do mnie jedzie z łazankami:-)

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja cche troszke salatki:zawstydzona/y:

Donkat żebyś była trochę bliżej to z chęcią bym Ci podrzuciła;-) bo jak zwykle narobiłam jak dla armii:eek: ja jakoś nie potrafię w małych ilościach:sorry:

Donkat żebyś była trochę bliżej to z chęcią bym Ci podrzuciła;-) bo jak zwykle narobiłam jak dla armii:eek: ja jakoś nie potrafię w małych ilościach:sorry:
to tak jak ja,zawsze z rozmachem
Donka z tymi powrotami to normalne, przyzwyczaj sie,a najgorsze jest to,ze jak zalezy na powrocie w piatek to zawsze jest pod gorke. S wlasnie jechal jeszcze na zaladune. Ciekawe o ktorej wroci

jak moja mama:-)

to tak jak ja,zawsze z rozmachem
Donka z tymi powrotami to normalne, przyzwyczaj sie,a najgorsze jest to,ze jak zalezy na powrocie w piatek to zawsze jest pod gorke. S wlasnie jechal jeszcze na zaladune. Ciekawe o ktorej wroci

nie, nie jestem zla:no: mimo, ze juz bym chciala zeby byl.
deklarowal przy zawieraniu umowy, ze w soboty moze jezdzic.
wiadomo, im wiecej km, tym wiecej kasy, a w tym tyg. na razie nie najezdzil sie az nadto.

Ale tu dziś tłumy:szok::-D ja też wpadłam się już tylko pożegnać i zbieram się do domciu:-) może później zajrzę ale nie obiecuje:zawstydzona/y: także wrazie czego dobej nocki kochane!

Witam o poranku:-) ocztwiście z kawką w ręce bo jakżeby inaczej;-) zaraz lecę z młodą na małe zakupy i później biorę sie za krokiety no i chce zrobić Agulkowe ciacho:tak: mam nadzieję że nie będę jedyną w tym towarzystwie która je spierniczy:confused2: bo ja pod względem ciasto jestem do tego zdolna:zawstydzona/y: dobra uciekam i do później:-)

witam i ja ale już po kawce;-)teraz lecę sprzątac i później też będe robic Agulkowe ciacho po raz kolejny bo chyba teście popołudniu przyjadą:tak:Justyna a Tobie wczoraj ciasto wyszło?smakowało?
Nuśka jak zdrówko? lepiej już się czujesz?

reklama
Witam o poranku:-) ocztwiście z kawką w ręce bo jakżeby inaczej;-) zaraz lecę z młodą na małe zakupy i później biorę sie za krokiety no i chce zrobić Agulkowe ciacho:tak: mam nadzieję że nie będę jedyną w tym towarzystwie która je spierniczy:confused2: bo ja pod względem ciasto jestem do tego zdolna:zawstydzona/y: dobra uciekam i do później:-)

Uwierz jak mi wyszło to znaczy że każdy da radę ;-) teraz tez się piecze właśnie siedzi w piekarniku no ale cicho-sza żeby nie zapeszyć

witam i ja ale już po kawce;-)teraz lecę sprzątac i później też będe robic Agulkowe ciacho po raz kolejny bo chyba teście popołudniu przyjadą:tak:Justyna a Tobie wczoraj ciasto wyszło?smakowało?
Nuśka jak zdrówko? lepiej już się czujesz?

A dziękuję już lepiej antybiotyk zaczyna działać już tak nie boli tylko mam wrażenie jakby było oparzone takie dziwne uczucie tarcia ale już o niebo lepiej

Ja zamiast sprzątać to tu sobie plotkuję :-p a bałagan na mnie patrzy i patrzy:zawstydzona/y:

Do góry