reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam o poranku:-) kończę właśnie kawkę i zaraz idę wstawić jarzynki na sałatkę i kapuchę niech się gotuje;-) no i czekam na moją kierowniczkę bo ma mi przywieźć łazanki mniam mniam:-) będę miała obiadek w pracy;-) po prawie tygodniu nieobecności w pracy jakoś nie mogę sie odnaleźć :sorry: dobrze że chociaż nie miałam kłopotów ze wstaniem rano;-)

Agulka ale awatarek ja myślałam że robak mi chodzi po monitorze i próbowałam go zabic:szok::-D:-D:-D:-D
Agulka, mogłaś uprzedzić, że zmieniasz awatar. Ja chciałam tego robaka z ekranu strącić :-D:eek::sorry:

A ja jakbym mogła to bardzo proszę o zmianę:zawstydzona/y: brzydzę się robactwa i jakoś mnie od monitora odrzuca:zawstydzona/y: ale jeśli Ci na nim zależy to mam nadzieję że sie jakoś przyzwyczaję:sorry:

Donkat wczoraj szczęśliwie się złożyło że akurat trafiłam w sklepie na jakąś nową kolekcje bajek z kitty i jej kupiłam więc jak ją dobudzałam to cały czas mówiłam żeby zobaczyła co jej kupiłam:sorry: no i jak tylko zobaczyła to była radośc i już nie w głowie było jej spanie:-D a w pracy wczoraj nie byłam tylko dzwoniłam i pytałam koleżankę czy już otworzyli spowrotem bo wiedziałam że mają sobie robić urlop;-)

Nuśka zdrówka życzę:tak: widzę że i w tej kwesti coś nas łączy bo ja też nigdy nie biore zwolnienia tylko łaże do pracy z choróbskiem:zawstydzona/y:

reklama
Dzień dobry;-)
Ja juz oczywiście w pracy,
Jak się okazało przedłuża mi jeszcze umowę i będę pracować w grudniu, a miedzy czasie zostanie ogłoszony konkurs na "normalny" etat. Ale oczywiście nie jest różowo:no:, ale to odrębna kwestia.
Gagulec bądzmy dobrej myśli co do tego konkursu............... przeciez musi być dobrze:tak::tak::tak::tak::tak:
A ja jakbym mogła to bardzo proszę o zmianę:zawstydzona/y: brzydzę się robactwa i jakoś mnie od monitora odrzuca:zawstydzona/y: ale jeśli Ci na nim zależy to mam nadzieję że sie jakoś przyzwyczaję:sorry:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D czekałam na takiego posta:tak::tak::tak::tak: mnie też to rabactwo wkurza:-):-):-) , chciałam sprawdzic czy któraś właśnie tak jak Ty Aneta zareaguje:-p:-p:-p:-p Zaraz zmienię

witam!!!

wczoraj mialam isc wczesniej spac, to znow sie zaczytalam:crazy::zawstydzona/y:

boli mnie znowu reka. juz od ponad miesiac boli mnie cala lewa reka. czasem to nawet jak sie smieje, czy ziewam:-:)-:)-(
juz bylo lepiej, po P masazach i smarowaniu mascia, ale teraz sie nasila. chyba czuje, ze P dzis zjezdza;-)

u nas dzis slonko:-)
posciel sie wietrzy, pranie schnie:tak:

Jasia sie krzata w kuchni:-p

Dzień dobry;-)
Ja juz oczywiście w pracy,
Jak się okazało przedłuża mi jeszcze umowę i będę pracować w grudniu, a miedzy czasie zostanie ogłoszony konkurs na "normalny" etat. Ale oczywiście nie jest różowo:no:, ale to odrębna kwestia.

hhhmmm, czy to oznacza, ze masz male sznase w konkursie?:-:)-:)-(

po prawie tygodniu nieobecności w pracy jakoś nie mogę sie odnaleźć :sorry: dobrze że chociaż nie miałam kłopotów ze wstaniem rano;-)

w pracy wczoraj nie byłam tylko dzwoniłam i pytałam koleżankę czy już otworzyli spowrotem bo wiedziałam że mają sobie robić urlop;-)

zawsze po urlopie trzeba na nowo przywyknac do pracy:tak:

a no wlasnie, jakos mi z tym warzywniakiem kolo pracy nie pasowalo:-D:-D:no:

Dziś rano przywitał nas taki widok

ladne niebo, choc takie troche zlowrogie:eek:
chyba bardzo rano to zdjecie zrobilas?

witam!!!

hhhmmm, czy to oznacza, ze masz male sznase w konkursie?:-:)-:)-(
Donkat, jeżeli chodzi o konkurs to powiadaja, ze wrecz przeciwnie , szanse mam duże, ale chodzi teraz o kwestie rosnacego mojego brzuszka- a raczej podejscia Burmistrza do tej kwestii:sad:. Tym bardziej, że w grudniu ( kiedy będą rozmowy kwalifikacyjne) mogę mieć juz spory bębenek:confused2:. Ale jak to mówia; jak nie urok to znów, sraczka:sorry: JAk fajnie wszystko sie poukładało i powyjaśniało z naczelnikiem to pojawiłą sieinna przeszkoda.
Agulka, ty zamiast spać, fotki rano pstrykasz;-):-)

reklama
Do góry