reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

jest plus tej sytuacji:tak::tak:

przyzwyczjenie robi swoje
a pozno wstaje?
niunka teraz nie spi w dzien, wstaej ok.8.00 a idzie spac o 21.00
13godz an nogach a 11 snu

juz poprasowalam, wykapalam sie, ale lece na lozko czytac, bo P mnie przegania:sorry:

milej nocki i weeknedu:-)
jedziemy jutro do mamy
czytac:-pto teraz tak to się nazywa:-D:-D:-D:-p:-p:-p

reklama
Donkat miłego pobytu u mamy:-) ja zazdroszczę bo ostatnio tuśka pomimo że nie śpi cały dzień to zasypia po 22:wściekła/y: wszyscy mnie pocieszaja że ma to po tatusiu bo on miał tak samo aler dla mnie to wątpiwe pocieszenie:zawstydzona/y: teraz jeszcze biega:wściekła/y: tyle że biorąc pod uwagę jej późnejszą dzisisj drzemkę się nie dziwię:no:
A no i chciałam donieść że pokrycie fotela jednak puściłąm normalnie w automacie bo plamy zostały:wściekła/y: i doszliśmy do wniosku z M że lepiej kupić nowe niż patrzeć na te brudasy a o dziwo fotel się pięknie doprał :-) także jutro kolej na następny:-)
Ja uciekam już spać :tak: choć nie wiem co na to moje dziecko:eek: miłej nocy:-)

U nas dzieci zdrowe, J dziś nie był w pracy a potem na budowie też nie :no:, więc wydawaliśmy kasę po hurtowniach............. już widać dno:szok::szok::szok::szok:

Dobranoc.
dzięki dziewwczyny za wiadomośc, że u Hrudzi ok, ostatnio jakoś "dziwnie" mi się śniła, więc się martwiłam, ale jak jest ok to spoko:tak:

ja ie witam slomiana wdowa :-)
Moj pojechal pol godzny temu na lotnisko, a mi jakos smutno i nieswojo, pierwszy raz zostalysmy z Hanifka same na tak dlugo :-(

I ja się witam. Z 3 chyba już kawą. Maciuś przywędrował do nas w nocy (po raz pierwszy, zawsze jak się budzi, to nas po prostu woła), niestety we 3 na naszym łóżku jest ciasno i się nie wyspałam. :no: Niedługo do pracy się zbieram. :-(Miłego dnia pracującym i niepracującym życzę ;-):-)

Klavell, na jak długo mąż wyjechał?

Nie na dlugo wraca w przyszla niedziele , ale jednak smutono samemu, jeszcze jutro niedziela, jak ja nie cierpie samotnych niedziel, nudy i nic wiecej

witam!!!

obrobilam sie juz:tak:

czekam na P, zeby zrobic obiad.
pozniej musimy mu zawiezc graty do samochodu, wyszykowac sie i do Jasi:-):tak:

Donkat miłego pobytu u mamy:-) ja zazdroszczę bo ostatnio tuśka pomimo że nie śpi cały dzień to zasypia po 22:wściekła/y: :-)

dzieki, u Jasi zawsze jest milutko, chyba ze mnie brat ze swoja ferajna wku***:cool2::cool2:

a o ktrej Natalka wstaje? moze jeszcze pozneij niz Jultika i dlatgo pozneij zasypia:tak:

U nas dzieci zdrowe, J dziś nie był w pracy a potem na budowie też nie :no:, więc wydawaliśmy kasę po hurtowniach............. już widać dno:szok::szok::szok::szok:

rozumiem, ze dno w hurtowniach? opustoszaly po Waszych zakupach?;-):-D:-p:confused2:

Witam się o poranku z tradycyjną kawą:-) i życzę wszystkim miłego dnia:-)

robiac sobie dzis kawke pomyslalam o tym tekscie:-):tak:

I ja się witam. Z 3 chyba już kawą. Maciuś przywędrował do nas w nocy (po raz pierwszy, zawsze jak się budzi, to nas po prostu woła), niestety we 3 na naszym łóżku jest ciasno i się nie wyspałam. :no: Niedługo do pracy się zbieram. :-(Miłego dnia pracującym i niepracującym życzę ;-):-)

ja tez sie nie wys[alalm, bo moje dziecko zayzcylo sobie przed 5 mleko, nie chcialam jej dac, wiec sie zaczela drzec, domagac, plakac. w koncu zachcialo jej sie siku, a ze chciala sama zdjac sobie pizamke, to sie zsikala na lozeczko:crazy::crazy::crazy::crazy: mialam takiego nerwa, z emyslalam, ze ja na dwor wystawie:crazy::crazy: potem znow sie darla o mleko, wiec powiedizalalm: mleka nie bedzie, jak jestes glodna, to zrobie kanpake. o dziwo siedziala sama wkuchni i zjadla kanapke:szok::szok:
boej sie, zeby sie nie przyzwyczaila:rofl2:

Nie na dlugo wraca w przyszla niedziele , ale jednak smutono samemu, jeszcze jutro niedziela, jak ja nie cierpie samotnych niedziel, nudy i nic wiecej

dacie rade:tak::tak::tak:
tydzien to niedlugo

reklama
rozumiem, ze dno w hurtowniach? opustoszaly po Waszych zakupach?;-):-D:-p:confused2:

robiac sobie dzis kawke pomyslalam o tym tekscie:-):tak:
hahahah towaru full tylko nie ma za kupowac już:crazy:

Ja też zawsze myslę o Anety tekście:tak::tak::tak:

Wszystkiego najlepszego dla męża Majandry i Hridzi z okazji imienin:tak::tak::tak:

Ja dziś latam z placekiem i sałatką. tzn musze cos ukleić:rofl2:
Na jutro zaprosiliśmy rodziców moich i brata z rodznia na obiad:eek: ze strony J mieli też przyjechac, ale powiedzieli że ich nie będzie i może za tydzień przyjadą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: pieprzę to bo drugi raz imprezy nie robię:no::no::no: J też wpieniony, bo nigdy na nich nie mozna liczyć, powiedział, że za tydzień gdzieś wyjedziemy:sorry::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry