reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
My tez zaliczylismy dzis spacerek do "parku" i na pociagi. Pozniej tarlam ziemniaki na placki,a plody robil ciastka z ciastoliny i tak mnie naszlo na jakies ciasteczka, tylko musze poszukac jakiegos przepisu na zwykle kruche
monia_l
Wrześniowe mamy'07
a my siedzieliśmy dziś cały dzionek w domku bo młody był słaby wieczorem jeszcze raz wymiotywał ale porządnie:-(prawie nic dziś nie jadł tylko pił a wieczorem zjadł kilka flipsów i napił się z trudem coca-coli no i pojawił się już stan podgorączkowy:-(
co chwile wyłanczają nam światło.............
donkat
Fanka BB :)
Pozniej tarlam ziemniaki na placki,a plody robil ciastka z ciastoliny i tak mnie naszlo na jakies ciasteczka, tylko musze poszukac jakiegos przepisu na zwykle kruche
tez to mielismy dzis an obiad
a my siedzieliśmy dziś cały dzionek w domku bo młody był słaby wieczorem jeszcze raz wymiotywał ale porządnie:-(prawie nic dziś nie jadł tylko pił a wieczorem zjadł kilka flipsów i napił się z trudem coca-coli no i pojawił się już stan podgorączkowy:-(
oo, to teraz Matiego dopadlo:--(
Piątek wieczór gdzie są wszystkie czarownice wzywam na sabat Tuśka mi dziś poległa po 16 i ledwo ją dobudziłąm o 17:30 więc szykuje nam się wesoły wieczór
No i tak trzymajcie a zwłaszcza Ty unikaj choróbstwa jak się da
Cudne:-) Tylko dlaczego my pierwsz ich nie widziałyśmy;-)Carioca, ale sliczne fotki na NK! Sabcia taka puculka, az trudno uwierzyc, z esie urodzial jako kruszynka chyba do meza podobna?
Ty ze Stasiem wygladacia cudnie!
hej!
Odpukać trzymam się zdrowo, chłopcy nie wyglądają na chorych w ogóle...
Leki łykają dzielnie i jakoś nam idzie.
Ale świrują w domu i ja z nimi też.
Dziś pogoda piękna to pewnie zaraz brykniemy na moment na słoneczko do parku.
No i tak trzymajcie a zwłaszcza Ty unikaj choróbstwa jak się da
Oj to wzięło Mateuszka:-( zdrówka życzę mam nadzieję że minie mu tak szybciuko jak Oli a czemu Wam światło wyłanczająa my siedzieliśmy dziś cały dzionek w domku bo młody był słaby wieczorem jeszcze raz wymiotywał ale porządnie:-(prawie nic dziś nie jadł tylko pił a wieczorem zjadł kilka flipsów i napił się z trudem coca-coli no i pojawił się już stan podgorączkowy:-(
monia_l
Wrześniowe mamy'07
my tez dziś jedliśmy placki;-)tez to mielismy dzis an obiad
ja też mam taką nadzieję. A światło to już chyba z 6 razy wyłączyli w całej wsi i za każdym razem na ok 30minprzed chwilą dzwonił teściu i pytał się czy mamy światło bo im też już chyba z 5 razy wyłączyli a oni mieszkają w sąsiedniej wsiOj to wzięło Mateuszka:-( zdrówka życzę mam nadzieję że minie mu tak szybciuko jak Oli a czemu Wam światło wyłanczają
ja również się melduję tylko nie wiem na jak długo bo w każdej chwili mogą znów odebrac nam prądja sie melduje na sabacie
No a gdzie reszta czarownic już miałam się iść kąpać zrezygnowana ale postanowiłam jeszcze zajrześ i widzę że oprócz Donkat która się zameldowała:-) świeci jeszcze Monia jak tam Mati? Tuśka właśnie przymierza moje kolczyki i pierścionki i wcale nie wybiera się spać
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Natalka bawi się w księżniczkęa Mati śpi bo był już słabiutki i ma leki stan podgorączkowy. Ja im dzis czytałam bajke przy świeczceNo a gdzie reszta czarownic już miałam się iść kąpać zrezygnowana ale postanowiłam jeszcze zajrześ i widzę że oprócz Donkat która się zameldowała:-) świeci jeszcze Monia jak tam Mati? Tuśka właśnie przymierza moje kolczyki i pierścionki i wcale nie wybiera się spać
Podziel się: