reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Carioca, ale sliczne fotki na NK! Sabcia taka puculka, az trudno uwierzyc, z esie urodzial jako kruszynka:-D chyba do meza podobna?
Ty ze Stasiem wygladacia cudnie!

reklama
hej!
Odpukać trzymam się zdrowo, chłopcy nie wyglądają na chorych w ogóle...
Leki łykają dzielnie i jakoś nam idzie.
Ale świrują w domu i ja z nimi też.
Dziś pogoda piękna to pewnie zaraz brykniemy na moment na słoneczko do parku.

My tez zaliczylismy dzis spacerek do "parku" i na pociagi. Pozniej tarlam ziemniaki na placki,a plody robil ciastka z ciastoliny i tak mnie naszlo na jakies ciasteczka, tylko musze poszukac jakiegos przepisu na zwykle kruche

a my siedzieliśmy dziś cały dzionek w domku bo młody był słaby wieczorem jeszcze raz wymiotywał ale porządnie:-(prawie nic dziś nie jadł tylko pił a wieczorem zjadł kilka flipsów i napił się z trudem coca-coli no i pojawił się już stan podgorączkowy:-(
co chwile wyłanczają nam światło.............

Pozniej tarlam ziemniaki na placki,a plody robil ciastka z ciastoliny i tak mnie naszlo na jakies ciasteczka, tylko musze poszukac jakiegos przepisu na zwykle kruche

tez to mielismy dzis an obiad:tak::tak:

a my siedzieliśmy dziś cały dzionek w domku bo młody był słaby wieczorem jeszcze raz wymiotywał ale porządnie:-(prawie nic dziś nie jadł tylko pił a wieczorem zjadł kilka flipsów i napił się z trudem coca-coli no i pojawił się już stan podgorączkowy:-(

oo, to teraz Matiego dopadlo:-:)-(

Piątek wieczór gdzie są wszystkie czarownice:confused2::cool: wzywam na sabat:-D Tuśka mi dziś poległa po 16 i ledwo ją dobudziłąm o 17:30 więc szykuje nam się wesoły wieczór:wściekła/y:

Carioca, ale sliczne fotki na NK! Sabcia taka puculka, az trudno uwierzyc, z esie urodzial jako kruszynka:-D chyba do meza podobna?
Ty ze Stasiem wygladacia cudnie!
:tak::tak:Cudne:-) Tylko dlaczego my pierwsz ich nie widziałyśmy:sorry:;-)

hej!
Odpukać trzymam się zdrowo, chłopcy nie wyglądają na chorych w ogóle...
Leki łykają dzielnie i jakoś nam idzie.
Ale świrują w domu i ja z nimi też.
Dziś pogoda piękna to pewnie zaraz brykniemy na moment na słoneczko do parku.

No i tak trzymajcie:tak: a zwłaszcza Ty unikaj choróbstwa jak się da:tak:

Oj to wzięło Mateuszka:-( zdrówka życzę mam nadzieję że minie mu tak szybciuko jak Oli:tak: a czemu Wam światło wyłanczają:eek:

tez to mielismy dzis an obiad:tak::tak:
my tez dziś jedliśmy placki;-):tak:
Oj to wzięło Mateuszka:-( zdrówka życzę mam nadzieję że minie mu tak szybciuko jak Oli:tak: a czemu Wam światło wyłanczają:eek:
ja też mam taką nadzieję. A światło to już chyba z 6 razy wyłączyli w całej wsi i za każdym razem na ok 30min:sorry:przed chwilą dzwonił teściu i pytał się czy mamy światło bo im też już chyba z 5 razy wyłączyli a oni mieszkają w sąsiedniej wsi
ja sie melduje na sabacie:tak::tak:
ja również się melduję tylko nie wiem na jak długo bo w każdej chwili mogą znów odebrac nam prąd:wściekła/y:

No a gdzie reszta czarownic:-p już miałam się iść kąpać zrezygnowana ale postanowiłam jeszcze zajrześ i widzę że oprócz Donkat która się zameldowała:-) świeci jeszcze Monia jak tam Mati? Tuśka właśnie przymierza moje kolczyki i pierścionki:szok: i wcale nie wybiera się spać:wściekła/y:

reklama
No a gdzie reszta czarownic:-p już miałam się iść kąpać zrezygnowana ale postanowiłam jeszcze zajrześ i widzę że oprócz Donkat która się zameldowała:-) świeci jeszcze Monia jak tam Mati? Tuśka właśnie przymierza moje kolczyki i pierścionki:szok: i wcale nie wybiera się spać:wściekła/y:
Natalka bawi się w księżniczkę:-D:-D:-Da Mati śpi bo był już słabiutki i ma leki stan podgorączkowy. Ja im dzis czytałam bajke przy świeczce:rofl2:

Do góry