reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Mateuszek juz dobrze trwało to tylko jedną dobę:eek:jakiś taki dziwny wirus dobrze tylko ze tak krótko trzymie:tak:a u Igorka widac już jakąś poprawę ?
Właśnie nie za bardzo i nie wiem co zrobić czy wykupić ten kolejny antybiotyk i mu podać czy się wstrzymać bo nie chciałabym pakować w niego tyle tych antybiotyków ale w sumie ten podaję już 7 dni i kaszel nadal jest :-:)-:)-:)-( nie wiem nic już nie wiem

reklama
Właśnie nie za bardzo i nie wiem co zrobić czy wykupić ten kolejny antybiotyk i mu podać czy się wstrzymać bo nie chciałabym pakować w niego tyle tych antybiotyków ale w sumie ten podaję już 7 dni i kaszel nadal jest :-:)-:)-:)-( nie wiem nic już nie wiem
Mateusz jak skonczyl antybiotyk to tez mial jeszcze kaszel kilka dni, wiec jak uwazasz. Osluchowo moze byc juz ok, tylko jeszcze schodzi wydzielina i kaszle. Ja poczekalabym ze 2 dni. Jak Mateusz mial 2 antybiotyki pod rzad to pozniej nasza p.doktor kazala dac Nystatyne,bo po kilku antybiotykach pod rzad jakiejs grzybicy mozna dostac.

witam!!!

my juz w domku:tak:
przywiezlismy mame do nas:-)

az mi wstyd, bo dzis caly dzien tak elniuchowalam, jak rzadko kiedy:szok::szok:
cisnienie bylo do bani i pol domu spalo:-D:-D

O kurcze Monia to niefajnie:-( może jednak organizm osłabiony tym żołądkowym wirusem złapał coś jeszcze:sorry: mam nadzieję że jednak nie i szybko Matiemu minie a na wszelki wypadek dajm mu jakiś syropek prawoślazowy:tak: napewno nie zaszkodzi a może pomóc:tak:
Nuśka ja bym odczekała z 3 dni żeby sprawdzić czy kaszel nie mija po często po wszelkich infekcjach potrafi się utrzymywać:wściekła/y: jeśli byłoby bez zmian to jednak bym wykupiła ten kolejny antybiotyk ale pamiętaj o ciągłym podawaniu małemu probiotyków przez cały czas leczenia:tak: no i zdrówka życzę:tak:

ale jestem słaba...........
Mateusz jeszcze w nocy raz wymmiotywał i pierwszą połowe nocy spał niespokojnie ale jak już usnoł to ładnie spał z nami do rana za to ja całą noc źle się czułam i też wymiotywałam i dziś nadal wymiotuje:-(z ledwościa zrobiłam dzieciom śniadanie i teraz jedzą i oglądają bajki:zawstydzona/y:byliśmy wczoraj u mamy i tam jedliśmy pizze i podejrzewam że ona właśnie mi zaszkodziła bo mama w nocy też wymiotywała i D też nie najlepiej się czuje:sorry:

reklama
o MOnia, kto sie Wami zajmie, jak wszyscy chorzy? najgorzej, ze Ty jestes slaba, a dzieci pewnie i tak ebda dokuczac:-:)-(

Do góry