pamiętasz jak niedawno ja opisywałam jak Aniołek miał rogi, będzie dobrzemam nadzieję że ten zły okres jej szybko minie...
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Pamiętam pamiętamno i pocieszam się też tym że Ola wkońcu od września pójdzie do przedszkola i będzie miała większy kontakt z rówieśnikami i cos się zmienipamiętasz jak niedawno ja opisywałam jak Aniołek miał rogi, będzie dobrze
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam. :-)
Musicie tyle pisać?
Justyna, ja widziałam te buty u nas i chyba 26 był. Mogę Ci kupić w piątek, jak u reszty dziewczyn nie będzie.
Musicie tyle pisać?
Justyna, ja widziałam te buty u nas i chyba 26 był. Mogę Ci kupić w piątek, jak u reszty dziewczyn nie będzie.
z racji ze ostatnio bardzo ale to bardzo nie mam humoru to tylko Was podczytuje...
ale to musiałam tu wkleić
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=flmWMu2jc0E&feature=related"]YouTube- Z tym się rodzą kobiety...[/ame]
ale to musiałam tu wkleić
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=flmWMu2jc0E&feature=related"]YouTube- Z tym się rodzą kobiety...[/ame]
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A te kozaczki z linka podobaja sie Wam? t-s SKÓRA EXTRA ZIMOWE r.26 16,5cm (809328605) - Aukcje internetowe Allegro to mozemy sie tak umowic,ze jesli w piatek nie kupie ich to wtedy bede prosic zeby ktoras z was mi kupila te w CCC
Oj mlody niefajny:-( Goraczka dochodzaca do 38, glubki jakos dzisiaj zaschly,ale takie zielonkawe sa, no i kaszel straszny, taki charczacy, nawet jak oddycha. Jutro idziemy do lekarza. Wstretne zebiska
Oj mlody niefajny:-( Goraczka dochodzaca do 38, glubki jakos dzisiaj zaschly,ale takie zielonkawe sa, no i kaszel straszny, taki charczacy, nawet jak oddycha. Jutro idziemy do lekarza. Wstretne zebiska
Ostatnia edycja:
luandzia1
Entuzjast(k)a
Czesc:-)
u nas ok mala jest bardzo grzeczna tylko spi je spi je teraz jest zdecydowanie spokojniej chociaz przy Zuzi tez nie bylo zle
Helenka bardzo ladnie je ale trzeby ja czasami obudzic zeby nie miala dluzszych przerw niz 3 godziny
ja czuje sie dobrze wczoraj nawet ubralam spodnie z przed ciazy i nawet sie zapielam brzucha juz zupelnie nie mam zostalo mi jeszcze z 3 kg do wagi z przed ciazy ale mysle ze jak tyle bede karmic to w ciagu tygodnia powinnam byc na zero
z Zuzia jest troche problem bo jest strasznie placzliwa i nerwowa ale to raczej z powodu tego ze tydzien byla u dziadkow gdzie wszyscy ja rozpieszczali pewnie tez boi sie ze znowu gdzies znikne siostra jej raczej nie przeszkadza zwlaszcza ze caly czas spi ...
Luandzia hop hop co u Was????? Jak Zuzka zareagowała na Helenkę?? No i wo góle jak to jest tak drugi raz więcej się wie i lepiej czy tak jakby od nowa wątpliwości?? Malutka spokojna ma kolki????
u nas ok mala jest bardzo grzeczna tylko spi je spi je teraz jest zdecydowanie spokojniej chociaz przy Zuzi tez nie bylo zle
Helenka bardzo ladnie je ale trzeby ja czasami obudzic zeby nie miala dluzszych przerw niz 3 godziny
ja czuje sie dobrze wczoraj nawet ubralam spodnie z przed ciazy i nawet sie zapielam brzucha juz zupelnie nie mam zostalo mi jeszcze z 3 kg do wagi z przed ciazy ale mysle ze jak tyle bede karmic to w ciagu tygodnia powinnam byc na zero
z Zuzia jest troche problem bo jest strasznie placzliwa i nerwowa ale to raczej z powodu tego ze tydzien byla u dziadkow gdzie wszyscy ja rozpieszczali pewnie tez boi sie ze znowu gdzies znikne siostra jej raczej nie przeszkadza zwlaszcza ze caly czas spi ...
reklama
Podziel się: