reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam!!!

ciezki ten dzisiejszy dzien:crazy:
wstalismy o 10:szok:niunka wg zyczenia mamy o 8 zjadla mleko i spala dalej:-)

potem szybkie szykowanie sie, bo nagle miala wpasc P rodzinka.

glowa mnie bolala, ledwo co nacichla. :-(

leje, leje, leje i jeszcze raz leje:crazy:

Czesc:-)
u nas ok .

to oby tak dalej:tak:

wszystkim zazdroszcze grzecznych dzieci:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justyna, te kozaczki sa fajne:tak:. nawet chyba dluzsze od tych butkow z CCC, wiec i cieplejsze.
i znow Mateuszka wzielo:crazy:

reklama
witam!!!

ciezki ten dzisiejszy dzien:crazy:
wstalismy o 10:szok:niunka wg zyczenia mamy o 8 zjadla mleko i spala dalej:-)

glowa mnie bolala, ledwo co nacichla. :-(

leje, leje, leje i jeszcze raz leje:crazy:

to oby tak dalej:tak:

wszystkim zazdroszcze grzecznych dzieci:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Justyna, te kozaczki sa fajne:tak:. nawet chyba dluzsze od tych butkow z CCC, wiec i cieplejsze.
i znow Mateuszka wzielo:crazy:
ja też:zawstydzona/y:już nie mam siły do tego mojego urwisa ciągle tylko chodzi i broi to pójdzie w łazięce odkręca wodę ,jak go przegonie to po chwili idzie do kuchni, ostatnio juz kolejny raz nakarmił rybki tak że wody nie było widac, przesówa stołki, fotel i sięga rzeczy których mu nie wolno oj dużo bym mogła tego wymieniac już się dziś mój brat śmiał że mu chyba i super niania by nie dała rady:no::sorry:juz nie wiem jak do niego dotrzec:no:chyba jestem złą matką bo ostatnio z ani jednym ani drugim nie potrafię se poradzic:sorry::-(
Justyna zdrówka dla Mateusza:tak:
Klevell jak Hani się czuje?
Agulka Maja jest już lepsza?
Nuśka jak Igorek zdrowy?
coś dzieciaczki na BB zaczeły chorowac:-:)eek:

Monia, widze, ze masz lekiiego dola:-:)-(
ja mialam na mysli noworodki, a Ty bidulko teraz sie meczysz:-:)-(
faktycznie, jak opisujesz Matiego, to trzeba miec oczy dookola glowy:szok:. Julitka, mimo ze jest bardzo energiczna i zywiolowa, to nie jest tak dokuczna. nie musze za nia biegac i kontrolowac. jednka nie am lekko i daje popalic w innych sytuacjach:sorry:
Monai, mysle, ze to nie jest kwestia dobrej czy zlej matki. po prostu jest poogda taka, a nie inna, ktora oddzialowuje na nasze samopoczucie, na dzieci tez. tez moga sie czuc rozdraznione. dodatkowo nie maja sie jak wyzyc na dworze, wiec kombinuja w domu jak moga. chyba tylko trzeba zyczyc cierpliwosci:tak:

j
Nuśka jak Igorek zdrowy?

Ma katar i stan podgorączkowy 37,2 dostał syropki i bawi się grzecznie a raczej tata szykuje już go do spania:tak: Mam nadzieję że mu przejdzie
Co do złej /dobrej mamy nasze dzieciaczki się ciągle rozwijają a co za tym idzie próbują wszystkiego na różne sposoby i gdzieś muszą się wyszaleć a jak już wspomniała Donkat nie można na dworze to wymyślają różne harce w domku.

:crazy:

I co wizyta udana czy nie dotarli???

Luandzia piękny suwaczek jak to pięknie wygląda "Helanka ma już 6 dni " super:-):-) czekamy wciąż na jakąś fotkę malutkiej

Goraczka u nas na razie zeszla,ale jutro idziemy do lekarza,bo tak ciezko oddycha, charczy
Kozaczki super na nozce musza wygladac,bo przymierzalam Mateuszowi takie wysokie,ale mialy cienkie podeszwy wiec nie wzielam

reklama
Do góry