reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

My też :tak:ale nad ranem jak się moi "panowie" rozłożą to dla mnie brakuje miejsca i dosypiam na skrawku
i daltego chciałam do naszej sypialni 2m łóżko, ale szafki sie po bokach nie zmieszczą:sorry:, więc będzie tylko 180:tak: pewne jest, że będzie ciasno jak w czwórkę będziemy "dolegiwać" się w niedzielny poranek:-)

reklama
My też :tak:ale nad ranem jak się moi "panowie" rozłożą to dla mnie brakuje miejsca i dosypiam na skrawku

Ty i tak malo potrzebujesz, moze z 30cm, nie wiecej;-):-)

Mafi zalega obok mnie na łóżku i śpi i właśnie zaczał warczeć odwracam się a on śpi:szok: zwierzęta też mają sny:eek:

aaa, to trzeba bylo tak od razu mowic, ze was ejst wiecej na jedym lozku:-D:-D:-D

i daltego chciałam do naszej sypialni 2m łóżko, ale szafki sie po bokach nie zmieszczą:sorry:, więc będzie tylko 180:tak: pewne jest, że będzie ciasno jak w czwórkę będziemy "dolegiwać" się w niedzielny poranek:-)

nie problem, mozna sie ulozyc w poprzek. najwyzej J troche nogi pozwisaja:-D:-D:-D:cool2:

u nas wystarczy sucha bułka w łapkę z samego rana i nie budzi nas tylko Maję:sorry:

i dziwic sie Mai, ze w wakacje taka znerwicowana chodzi, jak ma tyle obowiazkow;-):-p:-D

u na lozeczko stoi obok naszego lozka, wiec niunka wstaje, rzuca haslo: "do nas"( nauczyla sie jak ja jej mowilam: idziesz do nas?:-D) , przeskazuje przez swoja barierke i oczywiscie gramilo sie na srodku:-D:-D:-D

reklama
Do góry