reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
z racji ze ostatnio bardzo ale to bardzo nie mam humoru to tylko Was podczytuje...

ale to musiałam tu wkleić

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=flmWMu2jc0E&feature=related"]YouTube- Z tym się rodzą kobiety...[/ame]

A te kozaczki z linka podobaja sie Wam? t-s SKÓRA EXTRA ZIMOWE r.26 16,5cm (809328605) - Aukcje internetowe Allegro to mozemy sie tak umowic,ze jesli w piatek nie kupie ich to wtedy bede prosic zeby ktoras z was mi kupila te w CCC
Oj mlody niefajny:-( Goraczka dochodzaca do 38, glubki jakos dzisiaj zaschly,ale takie zielonkawe sa, no i kaszel straszny, taki charczacy, nawet jak oddycha. Jutro idziemy do lekarza. Wstretne zebiska:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Czesc:-)

Luandzia
hop hop co u Was????? Jak Zuzka zareagowała na Helenkę?? No i wo góle jak to jest tak drugi raz więcej się wie i lepiej czy tak jakby od nowa wątpliwości?? Malutka spokojna ma kolki????

u nas ok mala jest bardzo grzeczna tylko spi je spi je teraz jest zdecydowanie spokojniej chociaz przy Zuzi tez nie bylo zle
Helenka bardzo ladnie je ale trzeby ja czasami obudzic zeby nie miala dluzszych przerw niz 3 godziny
ja czuje sie dobrze wczoraj nawet ubralam spodnie z przed ciazy i nawet sie zapielam :cool2:brzucha juz zupelnie nie mam zostalo mi jeszcze z 3 kg do wagi z przed ciazy ale mysle ze jak tyle bede karmic to w ciagu tygodnia powinnam byc na zero
z Zuzia jest troche problem bo jest strasznie placzliwa i nerwowa ale to raczej z powodu tego ze tydzien byla u dziadkow gdzie wszyscy ja rozpieszczali pewnie tez boi sie ze znowu gdzies znikne :sorry:siostra jej raczej nie przeszkadza zwlaszcza ze caly czas spi ...

reklama
Luandzia witaj kochana jak miło że znalazłaś chwilkę super że jesteś gratuluję figury Helenka ma zaledwie kilka dni a Ty już laseczka extra o ile będzie taka możliwość to prosimy o zdjęcie Helenki:-) proszę proszę

Do góry