reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam wreszcie i ja:-) dzień choć ponoć świąteczny wykorzystałam na maxa i chałupa lśni:tak: M zajmował się młodą a ja szalałam a teraz nie mogę się nadziwić w pokoju Tuśki ze wreszcie tak jakoś schludnie i widać podłogę:szok: ale dwa wory zabawek poszły w śmietnik i jeden duż do piwnicy:tak: oprócz tego wczoraj wyniosłam krzesełko uczydełko, jeździk i taczkę więc odrazu gratów ubyło:tak: musiałam zrobić miejsce bo amitne plany prezentowe nam się dla młodej szykują:tak: a jak już wpadłam w ferwor porządków to poleciałam przez całą chatę:tak: popołudniu byliśmy u moich rodzicó była też moja siostra z szymkiem i aż serce rosło jak dzieciaki ślicznie się razem bawiły i przy każdej okazji dawały sobie buziaki i przytulały a Tuśka krzyczała kofam cie:-)

A te kozaczki z linka podobaja sie Wam? t-s SKÓRA EXTRA ZIMOWE r.26 16,5cm (809328605) - Aukcje internetowe Allegro to mozemy sie tak umowic,ze jesli w piatek nie kupie ich to wtedy bede prosic zeby ktoras z was mi kupila te w CCC
Oj mlody niefajny:-( Goraczka dochodzaca do 38, glubki jakos dzisiaj zaschly,ale takie zielonkawe sa, no i kaszel straszny, taki charczacy, nawet jak oddycha. Jutro idziemy do lekarza. Wstretne zebiska:wściekła/y:

Zdrówka dla Matusia życzę:tak: a co do butków to daj znać w piątek czy coś trafiłaś bo jeśli nie to w sobotę mogę skoczyć po tamte:tak:

Luandzia witaj kochana jak miło że znalazłaś chwilkę super że jesteś gratuluję figury Helenka ma zaledwie kilka dni a Ty już laseczka extra o ile będzie taka możliwość to prosimy o zdjęcie Helenki:-) proszę proszę

:tak::tak::tak::tak::tak:

ja też:zawstydzona/y:już nie mam siły do tego mojego urwisa ciągle tylko chodzi i broi to pójdzie w łazięce odkręca wodę ,jak go przegonie to po chwili idzie do kuchni, ostatnio juz kolejny raz nakarmił rybki tak że wody nie było widac, przesówa stołki, fotel i sięga rzeczy których mu nie wolno oj dużo bym mogła tego wymieniac już się dziś mój brat śmiał że mu chyba i super niania by nie dała rady:no::sorry:juz nie wiem jak do niego dotrzec:no:chyba jestem złą matką bo ostatnio z ani jednym ani drugim nie potrafię se poradzic:sorry::-(

Monia nie łam się z pewnością nie robisz niczego nie tak:no: poprostu Mati jest w wieku buntu dwul;atka a Ola buntu pięciolatka i tak te dwa żywioły na codzień się stykają:crazy: trzeba odczekać a zdziećmi rozmawiać ale to z pewnością minie:tak: zobaczysz jak Mati się rozgada i dzieci będą mogły się porozumieć to się dogadają i będzie wszystko ok:tak:

Witam wreszcie i ja:-) dzień choć ponoć świąteczny wykorzystałam na maxa i chałupa lśni:tak: M zajmował się młodą a ja szalałam a teraz nie mogę się nadziwić w pokoju Tuśki ze wreszcie tak jakoś schludnie i widać podłogę:szok: ale dwa wory zabawek poszły w śmietnik i jeden duż do piwnicy:tak: oprócz tego wczoraj wyniosłam krzesełko uczydełko, jeździk i taczkę więc odrazu gratów ubyło:tak: musiałam zrobić miejsce bo amitne plany prezentowe nam się dla młodej szykują:tak: a jak już wpadłam w ferwor porządków to poleciałam przez całą chatę:tak:

Aż mi wstyd :zawstydzona/y: bo ja miałam tez takie plany na wielkie sprzątnie itp ale u mnie skończyło się na planach :cool2::sorry: normalnie mama mega lenia i jest mi wstyd
idę spać pa pa

Moze i nieodpowiedni watek,ale planujemy kupic mojej siostrze depilator,jaki polecacie taki z wlasnego doswiadczenia?

Justa, moze lepiej przeniesc to pytanie na "wrzesniowe mamy sa zadbane" to komus sie pozniej przyda?

ja nie pomoge, bo mam 8letniego Brauna i reweacji nie ma:no:

Witam wreszcie i ja:-) dzień choć ponoć świąteczny wykorzystałam na maxa i chałupa lśni:tak:

zmeczona, ale zadowolona-znam to uczucie:-)

Aż mi wstyd :zawstydzona/y: bo ja miałam tez takie plany na wielkie sprzątnie itp ale u mnie skończyło się na planach :cool2::sorry: normalnie mama mega lenia i jest mi wstyd
idę spać pa pa

z tego wstydu???:eek::-D:-D

ja tez zmykam. dzis troche poczytam i ide wczensiej spac.
jutro mam plan miastowy: PUP, poczta, fryzjerka, biblioteka..

kolorowych snow!!!:-) (wg Julitki: kojoj siow;-))

Witam się o poranku z kawką w ręce:-) i lecę grzebać po allegro w dalszym ciągu za prezentami dla dzieciaków;-) miłego dnia i mam nadzieję że ktos tu do mnie zajrzy dotrzymać towarzystwa:-)

uffffff udało się :tak:a już się bałam że młody zepsuł mi komputer ,poszłam rano tylko do łazienki za potrzebą a gdy wróciłam to komputer w połowie włączony i informacja że wystąpił błąd i że nie da się uruchomic systemu Windows:eek::wściekła/y:no i trzeba było robic przywracanie systemu i wkońcu zadziałał.Ale czy jego nie idzie zostawic nawet na minutke samego w pokoju?:sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz od rana miałam dośc dobrze że zaraz jadę do arelgologa dzieciaki zawiozę do teściowej niech ona się trochę z nim pomęczy chociaż założe sie że u niej będzie jak zwykle grzeczny:confused2:a ja troszke psychicznie odpocznę....

reklama
Witam się o poranku z kawką w ręce:-) i lecę grzebać po allegro w dalszym ciągu za prezentami dla dzieciaków;-) miłego dnia i mam nadzieję że ktos tu do mnie zajrzy dotrzymać towarzystwa:-)
Miłego dnia w pracy:tak: i owocnych połowów:-D
uffffff udało się :tak:a już się bałam że młody zepsuł mi komputer ,poszłam rano tylko do łazienki za potrzebą a gdy wróciłam to komputer w połowie włączony i informacja że wystąpił błąd i że nie da się uruchomic systemu Windows:eek::wściekła/y:no i trzeba było robic przywracanie systemu i wkońcu zadziałał.Ale czy jego nie idzie zostawic nawet na minutke samego w pokoju?:sorry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:juz od rana miałam dośc dobrze że zaraz jadę do arelgologa dzieciaki zawiozę do teściowej niech ona się trochę z nim pomęczy chociaż założe sie że u niej będzie jak zwykle grzeczny:confused2:a ja troszke psychicznie odpocznę....
mmmmmmmmmmmm Monia Mati jest jak mój Adaśko mówi: łobuź:-)

Mlody dopiero obudzil sie, wlasnie rzygnal mi woda ktora wypil, ma 37.8. Oszaleje przez te zeby. Od 11 przyjmuje pani doktor
a może to tez jakiś wirus:-( a przy okazji zębole.
Maja tez teraz ząbkuje przy tym wirusie, ale odpukać wstała bez gorączki , łobuzuje, pyskuje, rozrabia, kombinuje, sprzeczas ie a małym, więc wnioskuję, że DOBRZEJE:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Adaś zaczął mi kichać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzis moje dzieci pospały do 7:30:szok::szok::szok:........... Adaś u siebie do 6:30 :szok:potem go u nas przytuliłam i pospaliśmy jeszcze godzinkę, normalnie święto:laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
Do góry