justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Moze i nieodpowiedni watek,ale planujemy kupic mojej siostrze depilator,jaki polecacie taki z wlasnego doswiadczenia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A te kozaczki z linka podobaja sie Wam? t-s SKÓRA EXTRA ZIMOWE r.26 16,5cm (809328605) - Aukcje internetowe Allegro to mozemy sie tak umowic,ze jesli w piatek nie kupie ich to wtedy bede prosic zeby ktoras z was mi kupila te w CCC
Oj mlody niefajny:-( Goraczka dochodzaca do 38, glubki jakos dzisiaj zaschly,ale takie zielonkawe sa, no i kaszel straszny, taki charczacy, nawet jak oddycha. Jutro idziemy do lekarza. Wstretne zebiska
Luandzia witaj kochana jak miło że znalazłaś chwilkę super że jesteś gratuluję figury Helenka ma zaledwie kilka dni a Ty już laseczka extra o ile będzie taka możliwość to prosimy o zdjęcie Helenki:-) proszę proszę
ja teżjuż nie mam siły do tego mojego urwisa ciągle tylko chodzi i broi to pójdzie w łazięce odkręca wodę ,jak go przegonie to po chwili idzie do kuchni, ostatnio juz kolejny raz nakarmił rybki tak że wody nie było widac, przesówa stołki, fotel i sięga rzeczy których mu nie wolno oj dużo bym mogła tego wymieniac już się dziś mój brat śmiał że mu chyba i super niania by nie dała radyjuz nie wiem jak do niego dotrzecchyba jestem złą matką bo ostatnio z ani jednym ani drugim nie potrafię se poradzic:-(
Witam wreszcie i ja:-) dzień choć ponoć świąteczny wykorzystałam na maxa i chałupa lśni M zajmował się młodą a ja szalałam a teraz nie mogę się nadziwić w pokoju Tuśki ze wreszcie tak jakoś schludnie i widać podłogę ale dwa wory zabawek poszły w śmietnik i jeden duż do piwnicy oprócz tego wczoraj wyniosłam krzesełko uczydełko, jeździk i taczkę więc odrazu gratów ubyło musiałam zrobić miejsce bo amitne plany prezentowe nam się dla młodej szykują a jak już wpadłam w ferwor porządków to poleciałam przez całą chatę
Moze i nieodpowiedni watek,ale planujemy kupic mojej siostrze depilator,jaki polecacie taki z wlasnego doswiadczenia?
Witam wreszcie i ja:-) dzień choć ponoć świąteczny wykorzystałam na maxa i chałupa lśni
Aż mi wstyd bo ja miałam tez takie plany na wielkie sprzątnie itp ale u mnie skończyło się na planach normalnie mama mega lenia i jest mi wstyd
idę spać pa pa
Miłego dnia w pracy i owocnych połowówWitam się o poranku z kawką w ręce:-) i lecę grzebać po allegro w dalszym ciągu za prezentami dla dzieciaków;-) miłego dnia i mam nadzieję że ktos tu do mnie zajrzy dotrzymać towarzystwa:-)
mmmmmmmmmmmm Monia Mati jest jak mój Adaśko mówi: łobuź:-)uffffff udało się a już się bałam że młody zepsuł mi komputer ,poszłam rano tylko do łazienki za potrzebą a gdy wróciłam to komputer w połowie włączony i informacja że wystąpił błąd i że nie da się uruchomic systemu Windowsno i trzeba było robic przywracanie systemu i wkońcu zadziałał.Ale czy jego nie idzie zostawic nawet na minutke samego w pokoju?juz od rana miałam dośc dobrze że zaraz jadę do arelgologa dzieciaki zawiozę do teściowej niech ona się trochę z nim pomęczy chociaż założe sie że u niej będzie jak zwykle grzecznya ja troszke psychicznie odpocznę....
a może to tez jakiś wirus:-( a przy okazji zębole.Mlody dopiero obudzil sie, wlasnie rzygnal mi woda ktora wypil, ma 37.8. Oszaleje przez te zeby. Od 11 przyjmuje pani doktor