i daltego chciałam do naszej sypialni 2m łóżko, ale szafki sie po bokach nie zmieszczą, więc będzie tylko 180 pewne jest, że będzie ciasno jak w czwórkę będziemy "dolegiwać" się w niedzielny poranek:-)My też ale nad ranem jak się moi "panowie" rozłożą to dla mnie brakuje miejsca i dosypiam na skrawku
reklama
No to ja mam o tyle lepiej że jak idę do pracy to ona śpi a jak mam wolne top zawsze M ja nakarmi a ja mogę sobie pospać do 9-10:-)to tak jak u nasrano mnie budzi ściąga kołdrę i karze wstawac i leci do kuchni i woła ama ama....
u nas wystarczy sucha bułka w łapkę z samego rana i nie budzi nas tylko MajęNo to ja mam o tyle lepiej że jak idę do pracy to ona śpi a jak mam wolne top zawsze M ja nakarmi a ja mogę sobie pospać do 9-10:-)
donkat
Fanka BB :)
My też ale nad ranem jak się moi "panowie" rozłożą to dla mnie brakuje miejsca i dosypiam na skrawku
Ty i tak malo potrzebujesz, moze z 30cm, nie wiecej;-):-)
Mafi zalega obok mnie na łóżku i śpi i właśnie zaczał warczeć odwracam się a on śpi zwierzęta też mają sny
aaa, to trzeba bylo tak od razu mowic, ze was ejst wiecej na jedym lozku
i daltego chciałam do naszej sypialni 2m łóżko, ale szafki sie po bokach nie zmieszczą, więc będzie tylko 180 pewne jest, że będzie ciasno jak w czwórkę będziemy "dolegiwać" się w niedzielny poranek:-)
nie problem, mozna sie ulozyc w poprzek. najwyzej J troche nogi pozwisaja
donkat
Fanka BB :)
u nas wystarczy sucha bułka w łapkę z samego rana i nie budzi nas tylko Maję
i dziwic sie Mai, ze w wakacje taka znerwicowana chodzi, jak ma tyle obowiazkow;-)
u na lozeczko stoi obok naszego lozka, wiec niunka wstaje, rzuca haslo: "do nas"( nauczyla sie jak ja jej mowilam: idziesz do nas?) , przeskazuje przez swoja barierke i oczywiscie gramilo sie na srodku
no w wakacje było bo mała nie potrafiła się znim dogadać, porozumieć, teraz jest zupełnie inaczej, nawet razem sie namawiają co tu zbroić................i dziwic sie Mai, ze w wakacje taka znerwicowana chodzi, jak ma tyle obowiazkow;-)
:-)
Ja uciekam bo oczka się kleją i M wzywa:-) miłej nocy kochane
No a co Ty myślałaś rodzinka jest 4 osobowa tatuś mausia córcia i synuśaaa, to trzeba bylo tak od razu mowic, ze was ejst wiecej na jedym lozku
No to ja mam o tyle lepiej że jak idę do pracy to ona śpi a jak mam wolne top zawsze M ja nakarmi a ja mogę sobie pospać do 9-10:-)
U Nas w niedzielę tez tak jest
Ty i tak malo potrzebujesz, moze z 30cm, nie wiecej;-):-)
Tak ale ja śpię w pozycji embrionalnej a troszkę długa jestem ;-);-)
u nas wystarczy sucha bułka w łapkę z samego rana i nie budzi nas tylko Maję
My mamy na taką ewentualność jogurcik i wystarcza na jakąś godzinkę bo póżniej to już jest "ja chcę jajaecnicę" "no tata zrób mi..."
reklama
u mnie to samo... papatki:-)
Podziel się: