reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

grubasie, nie miescisz sie???:szok::szok::szok:;-)
u nas luz, ale jak Julitka sie zacznie rozpychac, to juz ciasnawo:-D:-D
Mateusz tez co noc do nas przybiega i on śpi wtedy rozłożony na jednej połówce a ja z D na drugiej a łóżko?(kanape) mamy tak jak Aneta 160cm:tak:
Monia pisząc , że pokoiki są już prawie wyposazone miałam na myśli, że jesli będą podłogi wylane, to potem pomaluję, wykleję i wstawię wykładziny i meble.............. wyposażenie jest, ale jeszcze nie mogę tego wstawić:sorry:.

Zdjęcia dopiero wkleje, jak wszystko bedzie na tip top..................... wcześniej nie będę Was zanudzać,
oj szkoda bo chętnie bym pooglądała:tak:

reklama
Jak masz to zamiar zrobić? U nas pobódki są ok 8 rano no ostatnio padł rekord i spała do 9:20:szok:

u nas roznie. jak mala nie spi w dzien, to potrafi spac do 9. nawet o 8 jest OK, teraz ostatnio to sie budzila o 7, wiec sila rzeczy musiala sie kimnac w dzien.
a jak to mam zamiar zrobic? jak sie juz budzi i wierci i wola mleko, to szybko jej zapodac, potem przytulic i jest szansa, ze jeszcze przysnie. najwazniejsze, zeby przez tych kilka dni przyzwyczail sie ,a pozniej to luzik:tak:

Monia pisząc , że pokoiki są już prawie wyposazone miałam na myśli, że jesli będą podłogi wylane, to potem pomaluję, wykleję i wstawię wykładziny i meble.............. wyposażenie jest, ale jeszcze nie mogę tego wstawić:sorry:.

...ze sa w mojej glowie:-D:-D:-D:-D

Donkat a fakt Igor nie miał kolek:-p:-):-)
Kokardki? - kochana ja zwariowałam i choć wyprawkę niby mam po chłopcach to szaleję na promocjach i kupuję kwiatki, róże, serduszka i sukienki :-) Trzepnęło mnie :-D Najlepsze jak się urodzi w końcu chłopak i będę sprzedawała to wszystko ;-)

Ale super wierze Ci też bym tak szalała:tak::tak::tak: ja uwielbiam małe ciuszki kupować wybierać przebierać jak mój I widzi że ja wchodzę do sklepu z dziecinnymi ciuszkami to mówi "o nie to ja się idę przejść ....:sorry:"

Asia jest podwojnie gruba, wiec spi ich tam piecioro!!!!
no wlasnie, Asia, tak wyskoczylam z tym brzuszkiem:sorry:, masz juz??:eek:
O właśnie dlaczego nasze "ciężarówki" w ogóle nie wklejają brzuszków co jest my chcemy zobaczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Luandzia i Carioca się wymigały bo już brzuszków nie ma ale może jakieś foteczki jeszcze macie??? Mogą być zawartości brzuszków na fotkach co się nie chwalicie ja chcę zobaczyć

u nas roznie. jak mala nie spi w dzien, to potrafi spac do 9. nawet o 8 jest OK, teraz ostatnio to sie budzila o 7, wiec sila rzeczy musiala sie kimnac w dzien.
a jak to mam zamiar zrobic? jak sie juz budzi i wierci i wola mleko, to szybko jej zapodac, potem przytulic i jest szansa, ze jeszcze przysnie. najwazniejsze, zeby przez tych kilka dni przyzwyczail sie ,a pozniej to luzik:tak:

No tak macie jeszcze ten luksus podania mleka:sorry: u nas nie ma takiej opcji jak pobódka to pobódka zaraz bryka i chce jeść ale ostatnimi czasy konkret bułka lub kanapka;-) więc w łóżku jej nie przytrzymam:no:

No tak macie jeszcze ten luksus podania mleka:sorry: u nas nie ma takiej opcji jak pobódka to pobódka zaraz bryka i chce jeść ale ostatnimi czasy konkret bułka lub kanapka;-) więc w łóżku jej nie przytrzymam:no:
to tak jak u nas:crazy:rano mnie budzi ściąga kołdrę i karze wstawac i leci do kuchni i woła ama ama....

reklama
Do góry